Κατέβασαν το βίντεο «Ισλαμική Θεοκρατία με σημαίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ» [Βίντεο]

Εξαφανίστηκε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο με φανατικούς ασιάτες μουσουλμάνους που κατέβασε στους δρόμους της Αθήνας η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να κάνει επίδειξη ισχύος.


Το βίντεο βρισκόταν στη διεύθυνση αυτή αλλά έχει πλέον κάτεβει: https://www.youtube.com/watch?v=NMDE9HTb0wUΌποιος το έχει αποθηκευμένο ...παρακαλείται όπως το ανεβάσει στο ίντερνετ ή να μας το στείλει, να το ανεβάσουμε εμείς. Έρχονται εκλογές και η ΑΝΤΑΡCIA-Γκαργκάνα ...θα μας παρουσιαστεί ως «επαναστατικό» κόμμα...

Βίντεο με δολοφονίες και αποκεφαλισμούς διατηρεί εκατομμύρια το youtube αλλά τον λογαριασμό του χρήστη αυτού τον έκλεισε δήθεν για παραβίαση όρων...

Δείτε τι βίντεο είχε για να καταλάβετε την υποκρισία και πως με μερικές αναφορές ...κατεβάζουν ό,τι άβολο υπάρχει στο ίντερνετ.


Παρακάτω ένα πλάνο από το Βίντεο που κατέβηκε:Σας παραθέτουμε ένα άλλο βίντεο με αρκετά και εξίσου ενδιαφέροντα πλάνα, ειδικά στην αρχή, όπου τα μουσουλμανικά τάγματα εφόδου μετατρέπουν την Ομόνοια σε πεδίο μάχης, χρησιμοποιώντας τις σημαίες των ελληνόφωνων συναδέλφων τους, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ως ρόπαλα... για να επιτεθούν σε ομόθρησκούς τους.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes