Ισραήλ και Η.Π.Α. βομβαρδίζουν μόνο τις δυνάμεις του Άσαντ


Ούτε το Ισραήλ, ούτε οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ποτέ το Ισλαμικό Κράτος …γιατί φυσικά πρόκειται για δικούς τους μισθοφόρους. Και το Ισραήλ και οι ΗΠΑ όμως βομβάρδισαν πολλές φορές εγκαταστάσεις και στρατιώτες της Συρίας για να βοηθήσουν το Ισλαμικό Κράτος και τους Κούρδους να καταλάβουν μεγαλύτερες εκτάσεις. 

Διαβάστε επίσης: Η δύση σχεδιάζει τη «Νέα Μέση Ανατολή»… με εργαλείο τους Κούρδιους!



Πηγή: naftemporiki.gr
Ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος έπληξε στρατιωτικές δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ στην ανατολική Συρία, καθώς εκείνες είχαν ανοίξει εχθροπραξίες με τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, συμμάχους της Δύσης στη μάχη κατά του Ι.Κ.

Το χτύπημα έγινε στην ανατολική όχθη του Ευφράτη, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη Ντέιρ Ελ Ζορ, η οποία ελέγχεται από το συριακό καθεστώς, μετά από χρόνια κατά τα οποία την ήλεγχαν οι τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πλήγμα του διεθνούς υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού έχασαν τη ζωή τους έως και 100 φιλοκυβερνητικοί μαχητές.

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για στρατιώτες του συριακού κυβερνητικού στρατού ή για μέλη της Χεζμπολάχ του Λιβάνου και άλλες σιιτικές πολιτοφυλακές, που με τη βοήθεια του Ιράν πολεμούν στο πλευρό των δυνάμεων του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

, AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes