Άρρωστο κοριτσάκι από τη Βραζιλία το δήθεν έγκυο «μουσουλμανάκι»


Προσοχή …Κυκλοφορεί φωτογραφία κοριτσιού με φουσκωμένη κοιλιά …ως ακόμα μία «απόδειξη» του τι συμβαίνει στο «κακό» Ισλάμ. Το κοριτσάκι είναι 12 ετών από Βραζιλία και με σοβαρά προβλήματα στην σπλήνα και το συκώτι και κυκλοφορεί στο internet από το 2016. Με το video ζητούσε βοήθεια από τον κόσμο για να μπορέσει να θεραπευθεί.

Τα απανωτά και πλέον σχεδόν εβδομαδιαία κρούσματα παιδεραστίας στην Ελλάδα με πατεράδες που εξέδιδαν τα παιδιά τους …κανείς δεν τα συσχετίζει με τη θρησκεία του πάντως.

Οι επαγγελματίες στην απάτη blogger …οι δήθεν Ελληναράδες, δήθεν πατριώτες, δήθεν καλοί Χριστιανοί ενημερωτές του διαδικτύου, συνεχίζουν το βρώμικο έργο τους …κι είναι ορατό πλέον ότι υπάρχει δόλος και σκοπιμότητα.

Η σκόπιμη και τόσο εντατική διάδοση ψευδών ειδήσεων …είναι σίγουρα κατά παραγγελία σκοτεινών κέντρων για τη δημιουργία κλίματος. Και δυστυχώς οι νέοι χρήστες του ίντερνετ …δεν μπορούν, δεν θέλουν ή βαριούνται να διασταυρώσουν και δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν πόσο βρώμικοι είναι κάποιοι λύκοι με προβιά πατριώτη.











Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes