ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ: «Είναι αδύνατον να έχει συμβεί τέτοιο γεγονός στον προαστιακό Πάτρας»


Σχετικά με δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν μέσα στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και ανέφεραν ότι στον Προαστιακό Πάτρας, υπάλληλος της Κίνησης που εκτελούσε την υπηρεσία του διαπίστωσε κατά τον έλεγχο εισιτηρίων ότι νεαρός μαθητής δεν είχε εισιτήριο και τον κατέβασε από το τρένο επειδή του έλειπαν 0,10 (10 λεπτά) για να εκδώσει εισιτήριο, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Ενημερώνουμε ότι η έκδοση εισιτηρίων επάνω στο τρένο έχει πάψει να υφίσταται εδώ και ενάμιση μήνα τουλάχιστον (21/2/2018), συνεπώς είναι αδύνατον να έχει συμβεί τέτοιο γεγονός.

Ποτέ και κανένας συνάδελφος ελεγκτής – Προϊστάμενος Αμαξοστοιχίας δεν κατέβασε κανέναν επιβάτη από το τρένο για δέκα λεπτά του ευρώ, πόσο μάλλον ένα ανήλικο παιδί, ακόμα κι όταν εκδίδονταν εισιτήρια στο τρένο.

Στα δημοσιεύματα που αναπαράχθηκαν εμφανίζονται πλήθος ανακριβειών, τις οποίες είμαστε σε θέση να διευκρινίσουμε ανά πάσα στιγμή. Καλούμε αυτούς που τόσο αβίαστα αναπαράγουν ανύπαρκτα γεγονότα, επηρεάζοντας την κοινή γνώμη αρνητικά και στοχοποιώντας εργαζομένους, να είναι στο μέλλον πιο προσεκτικοί.

Κλείνοντας θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλο το επιβατικό κοινό πως το προσωπικό της Κίνησης μαζί με όλους τους εργαζομένους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εργάζεται με υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και εργασιακής υπευθυνότητας, παραδίδοντας μαθήματα ήθους προς όλες τις κατευθύνσεις, παραμένοντας σταθερά δίπλα στην ελληνική κοινωνία διαχρονικά.

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes