Σκοταδισμός «κύριε» Φίλη είναι...


Σκοταδισμός κύριε Φίλη είναι να μην λέτε ποτέ την αλήθεια στους ψηφοφόρους σας. Να τους κρύβετε ότι είστε ένας θίασος που κάνει παντομίμα διακυβέρνησης …εκτελώντας εντολές ξένων συμφερόντων αδιαλείπτως από το 1821 …κι όχι μόνο τώρα που μας «έσωσαν» από την χρεοκοπία.

Σκοταδισμός είναι …να έχετε αφαιρέσει τη λέξη Rothschild από όλα τα βιβλία της Ιστορίας και των Οικονομικών και να τρέμετε να την προφέρετε …για να προστατεύσετε τα ανώμαλα αφεντικά σας.

Σκοταδισμός είναι να παριστάνετε τους επαναστάτες την ίδια στιγμή που δουλεύετε για ένα μονολιθικό παγκόσμιο καθεστώς εξουσίας με επικεφαλής ρατσιστές τοκογλύφους.

Σκοταδισμός είναι να προσπαθείς να ενοχοποιείς τον φτωχό λαό …για να συγκαλύψεις τα εγκλήματα της Ελίτ που υπηρετείς …στα πρότυπα του «Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης».

Σκοταδισμός είναι να μην ενημερώνεις τον λαό που σε πληρώνει πόσες φορές μπήκε ο κάθε πολιτικός να λάβει οδηγίες από ξένες πρεσβείες και τι ανταλλάγματα πήρε για να εξαπατήσει τους Έλληνες προς όφελος των ξένων.

Σκοταδισμός είναι να προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι πιο έξυπνοι …οι βλάκες και τα θύματα της αριστεράς …από τους βλάκες και τα θύματα της δεξιάς.

Η επιβολή του σκότους και η συγκάλυψη της αλήθειας είναι ο λόγος που εκλέγονται οι πολιτικοί. Τον σκοταδισμό που καλλιεργείτε επειδή σας βολεύει η άγνοια …θα τον υποστείτε.

Να παριστάνετε τους διαφωτιστές εσείς …με τις πλάτες των ρατσιστών τοκογλύφων που σας έκαναν κυβέρνηση …πιστεύετε ότι πείθει οποιονδήποτε …πέρα από τη γλίτσα που κυκλοφορεί στα κομματικά σας γραφεία;

Θα τρέχετε …και δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε …αν δεν μετακομίσετε μαζικά στο εξωτερικό.


http://www.kathimerini.gr/954950/article/epikairothta/politikh/n-filhs-skotadismos-mesaiwnas-kai-anaxronismos-h-apofash-ste-gia-ta-8rhskeytika
Πηγή: kathimerini.gr

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes