Ο Γ. Πατούλης στο Παναμερικανικό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Νέα Υόρκη


Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης θα παραστεί στο Παναμερικανικό Συλλαλητήριο που θα διοργανωθεί το μεσημέρι της Κυριακής, 18ης Μαρτίου μπροστά στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής και θα διαρκέσει μέχρι και τις 3.00 μ.μ. και οι καιρικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκές.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρος Γαλάτουλας τόσο κατά την διάρκεια της πανομογενειακής συγκέντρωσης που διοργανώθηκε χθες, Πέμπτη βράδυ στο Σταθάκειο Κέντρο στην Αστόρια, όσο και κατά την διάρκεια της συνομιλίας με τον «Εθνικό Κήρυκα» τόνισε ότι ο κ. Πατούλης πρωτοστάτησε και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην διοργάνωση του συλλαλητηρίου της Αθήνας.


Η ανακοίνωση – έκκληση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ για το παναμερικανικό συλλαλητήριο.

Στην πανομογενειακή συγκέντρωση παρέστη και ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA Γιώργος Χωριάτης, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ Ευστάθιος Καραντώνης, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ενωσης Στέλιος Κυριμλής, ο τέως πρόεδρος Δημήτρης Χατζής και πρόεδροι άλλων συλλόγων, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις προετοιμασίες που έχουν ήδη κάνει και για την κινητοποίηση των ομογενών.

Ο κ. Γαλάτουλας επεσήμανε ότι το Σάββατο αναμένεται να φτάσουν εκπρόσωποι από την Καλιφόρνια, το Σικάγο και άλλες πολιτείες των ΗΠΑ και ότι την Κυριακή αναμένεται να έρθουν πάνω από 85 λεωφορεία.


Το φυλλάδιο με τις οδηγίες για το Παναμερικανικό Συλλαλητήριο της 18ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη.

Ερωτηθείς για την συμμετοχή των επισήμων στο συλλαλητήριο ο κ. Γαλάτουλας επεσήμανε ότι θα συμμετάσχουν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, η φιλελληνίδα βουλευτής της Νέας Υόρκης Κάρολιν Μαλόνι και οι ομογενείς πολιτικοί. Παράλληλα τόνισε ότι θα συμμετάσχει και θα μιλήσει και ο φιλέλληνας εκδότης Σάμ Τσέκουα.

Στην πανομογενειακή συγκέντρωση παρέστη και η αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Γυναικών και συνάμα πολιτευτής Εύη Τατούλη, η οποία είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να συνομιλήσει με τους ομογενείς.

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes