Τουρκία: Order out of Chaos ...Τάξη μέσα από το χάος


H ανταλλαγή των Ελλήνων με τους Τούρκους αξιωματικούς θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο. Όμως έτσι θα κλονιστεί ακόμα περισσότερο η εμπιστοσύνη των χιλιάδων πρακτόρων του ΝΑΤΟ και των τοκογλύφων που κρύβονται στους κρατικούς μηχανισμούς όλων των κρατών.

Για δεκαετίες ολόκληρες λειτουργούν με την σιγουριά ότι το σύστημα τους καλύπτει και τους προστατεύει και για αυτό λειτουργούν ως προδότες και πράκτορες άφοβα …ρουφιανεύοντας τους συμπατριώτες τους στα ξένα συμφέροντα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στην Τουρκία τα υπόγεια δίκτυα της Δύσης ξεριζώθηκαν κι αν δεν βυθιστεί η χώρα στο χάος …δεν θα μπορέσουν ποτέ να επανακαταλάβουν τις θέσεις που κατείχαν προ του πραξικοπήματος.

Order out of Chaos …Τάξη μέσα από το χάος. Αυτή είναι η μέθοδος με την οποία οι τοκογλύφοι διαλύουν υπάρχουσες δομές εξουσίας στα κράτη που επιτίθενται και τις αντικαθιστούν πλήρως με δικά τους συστήματα, δικούς τους νόμους, δικούς τους ανθρώπους. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα μετά το 1821, στη Χιλή του Αλιέντε, στη Ρωσία του Γιέλτσιν, στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στη Λιβύη και στην Ουκρανία. Στην Ουκρανία μέχρι και τα σώματα ασφαλείας αντικαταστάθηκαν από αλλοδαπούς μισθοφόρους της Δύσης, για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα παίρνουν εντολές από το μέχρι τότε φιλορωσικό σύστημα εξουσίας.

Όσο περνάει ο καιρός …τόσο πιο μεγάλη και καταστροφική επίθεση θα πρέπει να δεχτεί η Τουρκία ώστε μέσα από το χάος να επανέλθει στην εξουσία το παλιό σύστημα το οποίο θα θωρακιστεί με νέες δικλείδες ασφαλείας… Κι όπως στην περίπτωση της Γερμανίας μετά τον Β’ Π.Π. και της Γιουγκοσλαβίας θα απαιτήσει διοικητικό και στρατιωτικό διαμελισμό της Τουρκίας σε κρατίδια.

Το χάος στο οποίο θα βυθιστεί η Τουρκία, θα έχει τεράστιο κόστος και για εμάς.


http://www.naftemporiki.gr/story/1334691/antallagi-ton-ellinon-stratiotikon-me-tous-tourkous-proteinei-o-k-katsikis
Πηγή: naftemporiki.gr

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes