Οι ΗΠΑ και η Νέα Τάξη πίσω από τα επεισόδια στην ΠΓΔΜ (Βίντεο)


Πληρώνουμε εκατομμύρια για να στείλουμε τους αντιπροσώπους μας στην Ευρώπη, για να εκπροσωπήσουν τα δικά μας συμφέροντα, αλλά κι εκεί τους έχουν μαντρωμένους σε διάφορους σχηματισμούς και ψηφίζουν ότι τους επιβάλλουν οι τοκογλύφοι. 
Ιταλός Βουλευτής βάζει στη συζήτηση τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ υπεύθυνους των επεισοδίων στη FYROM. Βάζει στη συζήτηση τη νόμιμη ονομασία της γειτονικής χώρας και αναφέρει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αιτία των ενόπλων επιθέσεων που έλαβαν χώρα στα Σκόπια. Ξέρετε πόσο του πήρε να μιλήσει επί της ουσίας; ... Τριάντα ...Δευτερόλεπτα.



Συγκεκριμένα ο Ιταλός Ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno αναφέρει: "Τώρα, όσον αφορά την Π.Γ.Δ.Μ., εφόσον το όνομα της χώρας είναι Π.Γ.Δ.Μ. και όχι Μακεδονία. Κανείς εδώ δεν μιλά για το ιδιαίτερο συμφέρον των Η.Π.Α., με άλλα λόγια, δεν θέλουν να περάσει από εκεί ο αγωγός φυσικού αερίου. Ίσως είναι οι Η.Π.Α. που δημιουργούν τα προβλήματα στην Π.Γ.Δ.Μ., επειδή δεν θέλουν ο συγκεκριμένος αγωγός να περνά από εκεί, γιατί η Π.Γ.Δ.Μ. ίσως να θεωρείται ότι σχετίζεται περισσότερο με τα ρωσικά συμφέροντα. Ίσως η Π.Γ.Δ.Μ. αναζητά μια εναλλακτική λύση".
Δείτε το γελοίο ρεπορτάζ της «έγκριτης» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ... όπου μόνο οι Ρωσικοί Κύκλοι είναι που μιλούν για τον αγωγό ...ενώ η αφορμή των επεισοδίων πριν λίγες μέρες ήταν ο θάνατος ενός νεαρού εξαιτίας αστυνομικού... το 2011 παρακαλώ. 
Σας θυμίζει κάτι; 


Τέλος δείτε το λογότυπο αντιπολιτευόμενου κόμματος στη FYROM. Τριαντάφυλλο Soros και Γροθιά-Soros. 
Στην Ιταλία ετοιμάζονται να αλλάξουν το Σύνταγμα. Τον περασμένο Νοέμβριο κινήθηκαν και στην Ελλάδα προς σ'αυτή την κατεύθυνση. 
Μόνο έτσι θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε απολύσεις στο Δημόσιο χωρίς να κινδυνεύουν με ακύρωση αποφάσεων από τη Δικαιοσύνη. 
Η σημερινή κυβέρνηση δεν μίλησε ακόμα για Αναθεώρηση του Συντάγματος.








Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes