Όνομα ας αλλάξει το ΠΑΣΟΚ... ΑΦΜ να μην αλλάξει να ξέρουμε ποιοι χρωστούν

Να αλλάξει όνομα το ΠΑΣΟΚ πρότεινε ο Λοβέρδος. «Σημαντικότερος Έλληνας πολιτικός ο Βενιζέλος»


Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι καθοριστικό για την αναγέννηση της παράταξης, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος θα διεκδικήσει τη θέση του νέου προέδρου του κόμματος.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το κόμμα μπορεί να πορευτεί αυξάνοντας τις δυνάμεις του στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, είπε και σημείωσε πως «ήρθαμε εδώ όχι για να σκάψουμε χαρακώματα, αλλά να πάρουμε απόφαση για την τύχη της παράταξης», κατά την ομιλία του στο 10ο συνέδριο. 
Αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο τον χαρακτήρισε ως τον «σημαντικότερο Έλληνα πολιτικό» και πρόσθεσε πως γι αυτόν δεν έκλεισε η πολιτική ζωή και ο δρόμος είναι ανοιχτός μπροστά του.
Ο κ. Λοβέρδος έκανε αυτοκριτική και παράλληλα σημείωσε ότι δεν έχει λείψει από καμιά μάχη του ΠΑΣΟΚ.
Τάχθηκε κατά της αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι η δημοκρατική παράταξη είναι η προοπτική του και συμφώνησε με την εκλογή του νέου προέδρου από τη βάση, όπως και με την εκλογή του γραμματέα της Κ.Ε. από το συνέδριο.
Πρότεινε επισήμως να αλλάξει το όνομα του ΠΑΣΟΚ και να γίνει ΠΑΣΟΚ Δημοκρατική Παράταξη και το ενιαίο συνέδριο του κόμματος της κεντροαριστεράς να γίνει μέσα στο 2015, ενώ δήλωσε πως δεν θα επιτρέψει την άλωση της παράταξης.

Πηγή: newsbeast.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes