Το Ισραήλ ετοιμάζει «Ψεύτικη Επίθεση» στις ΗΠΑ με στόχο το Ιράν


Απίστευτες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες και δείχνουν πως τα τύμπανα του πολέμου είναι έτοιμα ηχήσουν σε όλο τον κόσμο…

«Το Ισραήλ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια ψεύτικη επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να κατηγορήσει το Ιράν, ως μια στρατηγική για να μπλέξει την Ουάσιγκτον σε έναν πόλεμο με την Τεχεράνη», αποκαλύπτει πρώην υποψήφιος Γερουσιαστής των ΗΠΑ.


«Έχω διατηρήσει από την αρχή την άποψη μου ότι το Ισραήλ σχεδιάζει και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει μια ψεύτικη επίθεση, πιθανότατα μέσα στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, που θα διευκολυνθεί από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και για την οποία θα κατηγορηθεί ψευδώς το Ιράν», δήλωσε ο Mark Dankof, ο οποίος πλέον είναι ένας ραδιοτηλεοπτικός φορέας και πάστορας στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.
«Αυτό το ψέμα θα επαναληφθεί στα αμερικανικά νέα και τα μέσα ενημέρωσης και ξανά και ξανά για να δημιουργήσουν σάλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να ενεργοποιηθεί το αμερικανικό κοινό και να στηρίξει μια απροκάλυπτη αμερικανική επίθεση εναντίον των Ιρανών», τόνισε ο Dankof.
Και συνέχισε: «Αυτό θα ήταν καταστροφικό βέβαια, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι που στοχεύει το Ισραήλ. Θα προσπαθήσει να το κάνει μέσα από ένα ψεύτικο περιστατικό που θα ενοχοποιήσει Ιράν και το οποίο έχει αρκετούς συμμάχους στις αμερικανικές εθνικές υπηρεσίες ασφαλείας».
«Νομίζω ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι απολύτως φυσικά απρόθυμος να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε περαιτέρω αμερικανική στρατιωτική δραστηριότητα στη Μέση Ανατολή και κυρίως εναντίον του Ιράν, με δεδομένο το πόσο άσχημα έχουν πάει οι προσπάθειες των ΗΠΑ τόσο στο Αφγανιστάν όσο και στο Ιράκ», δήλωσε ο Dankof.
Πηγή: hellasforce.com

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes