Όταν οι τρομοκράτες παρουσιάζονται ως "αυθόρμητοι αντάρτες-επαναστάτες"...


Κινέζος πολεμάει στη Συρία ως "αυθόρμητος επαναστάτης"... Σημειώστε ότι στη Συρία είχε γίνει παλιότερα απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης από μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που η Δύση δημιούργησε κι εκπαίδευσε για να πετυχαίνει τους σκοπούς της χωρίς να είναι εμφανής η παρέμβαση των Σιωνιστών.
Ήταν το 1982 όταν 2000 τρομοκράτες μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας προκάλεσαν τον θάνατο 30.000 Σύριων πολιτών.
Και τότε όπως και τώρα ...εμφάνιζαν τους τρομοκράτες "αυθόρμητους αντάρτες" και τον Σύριο ηγέτη δολοφόνο των συμπατριωτών του.
Οι φυλακές στην Παλμύρα όπου "φιλοξενούσαν" τους πράκτορες του Ισραήλ ...τρόμαξαν τους Δυτικούς περισσότερο από τις εκτελέσεις μικρών παιδιών που έκαναν οι Ισλαμιστές υπό την καθοδήγηση του Ισραήλ.
Η ISIS ανατίναξε τις φυλακές και οι υπηρέτριες των Σιωνιστών ανησυχησαν μήπως χαθούν στοιχεία που θα χρησιμοποιούσαν σε κάποιο διεθνές δικαστήριο-παρωδία εναντίον του Άσαντ. Τα χιλιάδες εγκλήματα των πραξτόρων του Ισραήλ δεν τους ενδιαφέρει να τιμωρηθούν.
Κανένας δεν μιλάει για σύλληψη και καταδίκη των δολοφόνων της Isis. Το Ισραήλ τους παρέχει και Ιατρική βοήθεια.Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes