Όταν η βλακεία και η άγνοια παράγουν έσοδα στις ιστοσελίδες


Είδηση-βλακόμετρο με σκοπό τη βλακομέτρηση των χρηστών του διαδικτύου αποδεικνύει ότι όσο υπάρχουν βλάκες αναγνώστες θα ευδοκιμούν και οι βλάκες blogger αλλά και τα λαμόγια της δημοσιογραφίας. 

O εικονιζόμενος υπάλληλος σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην Αγγλία εκτίει ποινή φυλάκισης 30 μηνών διότι όταν αντιλήφθηκε ότι το λαχειο που του έδωσε για έλεγχο μια ηλικωμένη κυρία κέρδιζε 1 εκ Λίρες της είπε ότι δεν κέρδισε τίποτα και προσπάθησε να το εισπράξει ο ίδιος αργότερα. Δεν είναι Πακιστανός, δεν ζει στην Ελλάδα και δεν κέρδισε ποτέ τίποτα!
Η λέξη "Αλ Ζαουάχρι" δεν ειναι τίτλος εφημερίδας του Πακιστάν αλλά το επίθετο του Αιγύπτιου διαδόχου του Bin Ladin ...όπως προφέρεται στην Αίγυπτο.
Eξίσου σκόπιμα προκλητικά αλλά και γελοία τα περί Αλλάχ και περί μεταφοράς της οικογένειάς του στην Ελλάδα για να ερεθίσει τους μπουχτισμένους από τη λαθρομετανάστευση.
Κι αφού η βλακεία και η άγνοια παράγει έσοδα από τις επισκέψεις στις ιστοσελίδες ...γιατί να μην κάνουν παιχνίδι ο κάθε Τράγκας, ο κάθε Βελόπουλος και η κάθε Στάη;
Καιρός να αρχίσουμε να διαγράφουμε τους γελοίους δημοσιογράφους που μας παραπλανούν λόγω βλακείας ή λόγω κουτοπονηριάς.Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes