Το σύστημα μας διχάζει για να μην στοχοποιούμε τον πραγματικό εχθρό


Στη φωτογραφία βλέπετε έναν σιίτη ιερέα να πραγματοποιεί μία τελετή που υποτίθεται αποσκοπεί στο να βγάλει από το στόμα του παιδιού το ψέμα. Κάτι σαν ανάποδο φιλί της ζωής. Και μπορεί να είναι τριτοκοσμικό κ.λπ. αλλά δεν έχει σχέση με παιδοφιλία. 

Και η παραδοσιακή περιτομή είναι επίσης τριτοκοσμική για πολλούς λαούς. 


Αν θυμηθούμε πόσες τριτοκοσμικές συνήθειες είχαμε και έχουμε ακόμα στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να μας ξαφνιάζουν διάφορα αξιοπερίεργα που μπορεί να συμβαίνουν σε περιθωριακές σέχτες κλπ.
Θυμάστε τις ιστορίες με τα απλωμένα σεντόνια της πρώτης νύχτας, τις θυσίες ζώων και ανθρώπων στην αρχαιότητα (Ιφιγένεια), τον σφαγμένο κόκορα στα θεμέλια σπιτιών, το ξεμάτιασμα, ακόμα και το κοκορέτσι με το έντερο (που ποιος ξέρει αν το καθαρίζουν σωστά) που συνηθίζουμε στην Ελλάδα; Όλα αυτά επίσης θεωρούνται τριτοκοσμικά από άλλους λαούς.
Στην τρίτη φωτογραφία ένας «γιατρός»-μάγος εξασκεί μία δική του «τεχνική» θεραπείας κυλώντας ένα μωρό στην άμμο... Στις επόμενες ένας άλλος που δηλώνει ημίθεος ανεβαίνει επάνω στα μωρά για να τα κάνει καλά. Σε χώρες που ο θάνατος είναι καθημερινότητα ...δεν τους τρομάζουν τέτοιες πρακτικές. 
Σκεφτείτε όμως ένας ξένος αντίστοιχα, να πάρει ένα μεμονωμένο περιστατικό, σαν αυτό με τον αποκεφαλισμό που συνέβη στη Σαντορίνη και να το παρουσιάσει ως χαρακτηριστικό των χριστιανών ή των Ελλήνων. 
Το σύστημα λατρεύει να μας διχάζει ώστε να μην στοχοποιούμε τον πραγματικό εχθρό και να αλληλοεξοντωνόμαστε όποτε βολεύει στους επικυρίαρχους με μία προβοκάτσια. 
Για τους Ιρακινούς Μουσουλμάνους ...αυτοί που σκότωσαν 1.500.000 Ιρακινούς εκ των οποίων 576.000 μικρά παιδιά... ήταν Χριστιανοί της Δύσης... 
Και τους Σύριους Χριστιανούς σήμερα σκοτώνουν δήθεν Ισλαμιστές που εξοπλίζονται κι εκπαιδεύονται από Χριστιανούς πράκτορες της CIA.
Προσοχή στις γελοιότητες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ για να φανατίζουν τους άσχετους και να τους κάνουν να προωθούν συγκεκριμένες κερδοσκοπικές ιστοσελίδες.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes