Όχι στην εκμετάλλευση των Gay από το Σύστημα!


Κάθε φορά που αναφέρομαι στην gay ατζέντα της Νέας Τάξης ...χάνω και κάποιον διαδικτυακό φίλο, ενδεχομένως gay. Προφανώς δεν διατυπώνω σωστά και δημιουργώ την εντύπωση του ομοφοβικού ή δεν ξέρω τι άλλο. 

Με λίγα λόγια αυτό που θα ήθελα είναι να δείξω σε τυχόν gay φίλους είναι ότι το σύστημα χρησιμοποιεί την διαφορετικότητα ως εργαλείο αποδόμησης κι όχι γιατί ενδιαφέρεται κατ' ελάχιστο για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. 
Θα ήθελα να τους πείσω να οργανωθούν και να μην επιτρέπουν σε πράκτορες ξένων κέντρων να τους οργανώνουν, να τους εκπροσωπούν και να παριστάνουν τους αυτόκλητους προστάτες τους.
Να αντιληφθούν ότι οι «προστάτες» κι αυτόκλητοι «αρχηγοί» των gay χαίρουν προβολής από τα συστημικά ΜΜΕ ...διότι είναι του συστήματος και καπελώνουν με τον ίδιο τρόπο κάθε κίνημα και κάθε πιθανή απόπειρα οργάνωσης των πολιτών.
Θα ήθελα να αντιληφθούν ότι... αρρωστημένοι δολοφόνοι όπως ο Soros και άλλοι βρικόλακες ...δεν είναι δυνατόν να ανησυχούν για τα δικαιώματα των gay.
Δεν γίνεται οι ίδιοι πολιτικοί που χρηματοδοτούν μισθοφόρους να αποκεφαλίζουν παιδάκια στη Συρία ...να μας κάνουν μαθήματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Δεν μπορεί άνθρωποι του Soros να εκπροσωπούν όντως τα πραγματικά συμφέροντα των gay. Δεν στέκει, δεν συμβαίνει ...μείνετε μακριά. 
Όπως είχε γράψει κάποτε ένας Αργεντινός αναρχικός... «ό,τι έχει σχέση με τον Soros... είναι λάθος». ΤΕΛΟΣ.
Είτε είναι αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, είτε είναι γάμος των ομοφυλοφίλων, είτε ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, είτε ξεπούλημα του Δημοσίου Πλούτου, είτε κατάργηση της Στρατιωτικής θητείας... είναι όλα μέρος της ίδιας ατζέντας ...των ίδιων δολοφόνων. 
Δεν χρειάζεται ίσως να αναρωτηθούμε ούτε που αποσκοπούν όλα αυτά. Αφού τα επιδιώκουν οι πιο απάνθρωποι εκ των ανθρωποειδών ...είναι ΣΙΓΟΥΡΑ προς το συμφέρον τους κι όχι προς το συμφέρον μας.
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτοί που έριξαν πυρηνικές βόμβες στην Ιαπωνία, σκοτώνοντας 200.000 άμαχους και μολύνοντας για πάντα τις συγκεκριμένες περιοχές... ανησυχούν ξαφνικά για τη μείωση του πληθυσμού των φαλαινών.
Ομοίως δεν θα πιστέψω ότι ο Soros που μάζεψε 24 ΔΙΣ δολάρια περιουσία ...είναι «φιλάνθρωπος», ακτιβιστής, γενναιόδωρος ...κι ανησυχεί για τα δικαιώματα των τσιγγάνων στην Ελλάδα... αλλά όχι για τα 429 παιδιά της Γάζας που έκαψε ζωντανά ο Νετανιάχου. 
Δεν με ενόχλησε ποτέ και κανένας gay αλλά με ενοχλούν αφάνταστα οι αυτόκλητοι προστάτες των gay που το σύστημα επιβάλλει στους gay για να μπορεί να τους συσπειρώνει γύρω από προεπιλεγμένους ηγέτες και να χρησιμοποιεί την διαφορετικότητα για να αποδομήσει προηγούμενες αξιακές και κοινωνικές δομές, που τώρα στέκονται εμπόδιο στην επέλαση της Νέας Τάξης.
Κάνουν ακριβώς το ίδιο με τους πρόσφυγες. Πρώτα τους σφάζουν, τους ληστεύουν και τους διαλύουν σπίτια, ζωή και πατρίδα, τους αναγκάζουν να πνίγονται στη Μεσόγειο... και όσους φτάσουν ζωντανοί στην Ευρώπη οι ίδιοι οι δολοφόνοι τους ...τους υποδέχονται με λουλούδια και συμπόνοια.
H Νέα Τάξη δεν θέλει οργανωμένες θρησκείες, δεν θέλει εθνικούς στρατούς, δεν θέλει κρατικές δομές, ώστε να μπορεί να αποκτήσει τα πάντα εφόσον ήδη ελέγχει και τον πλούτο. Θέλει όμως μία κυβέρνηση επάνω στη γη, μία τράπεζα και απόλυτο μονοπωλιακό έλεγχο στην ενέργεια, τις πρώτες ύλες, το νερό και τα τρόφιμα. Και δεν είναι μακριά από τους συγκεκριμένους στόχους της.
Ο πολιτικός γάμος, η gay ατζέντα, η ατζέντα υπέρ των εκτρώσεων κλπ... δεν είναι ο καθεαυτού στόχος των δήθεν φιλελεύθερων διαφωτιστών μας... αλλά εργαλεία για την επίτευξη του ολοκληρωτισμού που επιδιώκουν.
Το θέμα είναι λεπτό και πολλοί gay έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για αναγνώριση, για πλήρη ενσωμάτωση στη κοινωνία των στρέιτ που τους απωθεί στις ΜΚΟ του Soros. 
Δηλαδή επιζητούν προστασία από τις ίδιες ΜΚΟ που στηρίζουν τους αποκεφαλιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που ενθαρρύνουν την κλειτοριδεκτομή.
Και βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που θα το μάθουν από τα συστημικά έντυπα αλλά είναι κάτι που πρέπει να το ψάξουν και να αφιερώσουν πάρα πολύ χρόνο για να ανακαλύψουν τους δεσμούς τόσο φαινομενικά αντίθετων ιδεολογικών χώρων.
Θα πρέπει δηλαδή να ανακαλύψουν τι ενώνει τους FA της Ουκρανίας και της Βενεζουέλας με τους ΑΝΤΙFA της Ελλάδας και της Γερμανίας.
Κι ίσως καταλάβουν τι ενώνει το GAY PARADE της Αθήνας με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και τους Πράσινους της Ευρώπης.
Ίσως καταλάβουν γιατί οι αριστεροί της Ουκρανίας θέλουν τον Πούτιν όπως και οι εθνικιστές στην Ελλάδα και ίσως καταλάβουν γιατί οι αριστεροί της Ελλάδας έχουν άριστες σχέσεις με το Αμερικανικό Λόμπι.
θα πρέπει να ανακαλύψουν με πολλή προσπάθεια ...ότι οι ίδιοι που επιδιώκουν να χτιστεί Τζαμί στην Ελλάδα ήταν οι ίδιοι που έκαψαν την Κωνσταντινούπολη για να ΜΗΝ επιτρέψουν στον Ερντογάν να χτίσει ένα Τζαμί εκεί.
Δεν είναι απλό θέμα, ούτε και για κάποιον που ασχολείται εντατικά μ' αυτό από το 2007 όπως εγώ.
Η Νέα Τάξη των Τοκογλύφων... στοχεύει σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση όπου θεωρητικά δεν θα ξαναϋπάρξει πόλεμος κανενός είδους.
Μία παγκόσμια αυτοκρατορία στα πρότυπα των μεγάλων αυτοκρατοριών του παρελθόντος... με μία κεντρική κυβέρνηση, ένα νόμισμα, μία κεντρική τράπεζα, μία γλώσσα κλπ. 
Όπου απαιτείται προκαλούν διάσπαση των κρατών (πρώην Γιουγκοσλαβία) κι όπου απαιτείται διαφορετική τακτική προκαλούν Ένωση Κρατών (όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση). Πόλεμο έκαναν για να διασπάσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία ή τη Ρωσία, πόλεμο έκαναν και για να ενώσουν τους Βόρειους με τους Νότιους στην Αμερική. 
Αυτό όμως που πρέπει να σημειώνουμε είναι ότι παρά τις υποτίθεται ασύνδετες και χαώδεις δραματικές εξελίξεις επάνω στον πλανήτη... τα μέλη του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ αυξάνονται σταθερά όπως αυξάνονται σταθερά τα κράτη με ΙΔΙΩΤΙΚΗ Κεντρική Τράπεζα.
Είτε Επανάσταση των Νεοτούρκων, είτε Παγκόσμιος Πόλεμος, είτε Πτώση του Ανατολικού Μπλοκ, είτε Έγχρωμες Επαναστάσεις στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, είτε Αραβική Άνοιξη σε Αφρική και Ασία, είτε επεισόδια στο Θιβέτ... η κατάληξη ήταν και είναι πάντα η ίδια. Εξάπλωση του ΝΑΤΟ και άλλων Παγκόσμιων Οργανισμών.
«Συμπτώσεις» είναι... μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό... και πέθαναν πολλά εκατομμύρια αθώοι για να συνεχιστεί απρόσκοπτα αυτή η αλληλουχία... «συμπτώσεων»...
Στην 3η φωτογραφία ο «αριστερός» Τσίπρας με το πανίσχυρο Αμερικάνικο Λόμπι των Σιωνιστών. 
Ακολουθεί ενδιαφέρουσα συλλογή από φωτογραφίες από τους τοίχους της Αθήνας (odysseus.pa-sy-a.gr):

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes