Ένας γάμος, 10 μηνύματα...


Ο τάδε Έλληνας ηθοποιός... παντρεύεται έναν νεαρό στη Νέα Υόρκη γιατί όπου βασιλεύουν οι περιούσιοι ...βασιλεύει και η Νέα Τάξη. 
Κουμπάρα μία αστρολόγος που φοράει και χριστιανικό σταυρό ... 

Διαβάζει τους γαλαξίες και σου λέει τη μοίρα σου η κουμπάρα του σοβαρού αυτού του ηθοποιού που απασχολεί την επικαιρότητα. 
Και μαζί με την προβολή της gay ατζέντας... να μην δώσουμε κι ένα καλό χτύπημα στη θρησκεία; 
Ο γαμπρός έχει και πνευματικό στο Άγιο Όρος ...και θα πάει να πάρει την ευχή του! 
Ποιος είναι αυτός ο πνευματικός άραγε που δεν τον ενημέρωσε για την άποψη της Χριστιανικής θρησκείας για την ομοφυλοφιλία ...και ποιος είναι αυτός ο πνευματικός που θα δώσει τη ευχή του σ' έναν γάμο με κουμπάρα αστρολόγο ή χαρτορίχτρα ή καφετζού; 
Η μεγάλη αυτή προσωπικότητα, που δεν θυμόμασταν ότι υπήρχε... μπόρεσε να απασχολήσει την επικαιρότητα μ' έναν γάμο, υποτίθεται μία ιδιωτική του υπόθεση, που δεν ανακοίνωσε στους δικούς του ανθρώπους αλλά κατευθείαν στους δημοσιογράφους... για να συνεισφέρει κι αυτός στην ατζέντα της Νέας Τάξης. 
Βέβαια...η υπόθεση αφορά κάποιον που αγνοούσαμε και θα συνεχίσουμε να αγνοούμε καθώς ποτέ δεν θα μπορέσει κάποιος να επαληθεύσει εάν όλο αυτό είναι μία στημένη μαϊμού «είδηση» για να υπάρχει πάντα θεματολογία gay στην καθημερινή «ειδησεογραφία» και να ανεβαίνουν τα έσοδα από τις διαφημίσεις στις ιστοσελίδες. 
Είναι τέτοιος ο καημός της Νέας Τάξης να βάλει την gay ατζέντα στη ζωή μας και όχι τις ελευθερίες και τον πλούτο που μας αφαιρούν κάθε μέρα... που η ιστοσελίδα ΤΗΕ ΤΟC έχει εξειδικευμένη κατηγορία gay προπαγάνδας την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες ζουν χωρίς ρεύμα ενώ άλλοι πηδούν από τα μπαλκόνια. Μεμονωμένες ασήμαντες ειδήσεις, δηλώσεις γελοίων ανθρώπων στις ΗΠΑ... πρέπει να φτάσουν και στην τελευταία καλύβα όλου του πλανήτη για να εξυπηρετήσει η Νέα Τάξη τα δικά της σχέδια. Και ξέρουμε τι καημό έχουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα οι επικυρίαρχοι...


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes