Η «μαγεία» των Ολυμπιακών Έργων μας στοίχισε 30.000.000.000 €


«Άφησε έργα ο Λαλιώτης» ...έγραψε μία κυρία που έσπευσε να υπερασπιστεί τον πρώην ανιδιοτελή Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ. 30 δισ. ευρώ αποτίμησε το κόστος των Ολυμπιακών ο συνάδελφος του Λαλιώτη, ο κ. Φλωρίδης.

30 ματωμένα δισεκατομμύρια ευρώ... δηλαδή πάνω από 10 τρισεκατομμύρια δραχμές!(10.222.500.000.000 ακριβώς) Δηλαδή λεφτά για 500 νοσοκομεία 300 κλινών με σημερινές τιμές κόστους στα 60 εκατ. ευρώ ανά νοσοκομείο ! 
500 νοσοκομεία σε λεφτά ...μασούλησαν για να ρίξουν μερικά μπετά, να μας δείξουν μερικά πυροτεχνήματα και μερικά χορευτικά που εκτέλεσαν εθελοντές ως επί το πλείστον. Απολαύστε ξανά τη «μαγεία» των Ολυμπιακών Έργων, απελευθερωμένοι από την εθνική έπαρση, τις παραπλανητικές εικόνες και τα οπτικά εφέ που μας μετέδωσαν μέσω τηλεόρασης ώστε να εντυπωσιάσουν εμάς τους ιθαγενείς, την ίδια στιγμή που τα δισεκατομμύρια του Δημοσίου ...άλλαζαν τσέπες και λογαριασμούς σε off shore με την ταχύτητα του φωτός. 
Η δε επαναστατική κυβέρνηση ...δήλωσε ότι θα ψάξει κινήσεις λογαριασμών σε βάθος δεκαετίας ...Κοίτα «ατυχία»! ...Πέρασαν 11 χρόνια από το επικό 2004 των Ολυμπιακών, παραγράφηκαν όλα... και πλέον δεν θα βρουν ούτε ένα κομμάτι χαρτί από τα χιλιάδες φορολογικά στοιχεία και βιβλία με αγορές, πωλήσεις κι αμοιβές που διαχειρίστηκε η επίσης ανιδιοτελής και υπεράνω χρημάτων Γιάννα Αγγελοπούλου, που ξέρει πως βγαίνει το μεροκάματο.
Φώτο από την Ουγγαρέζικη σελίδα flyerzmagzin























Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes