Να αντιδράσουμε σαν τους Μακεδόνες του 1926!


Ελάχιστοι Έλληνες γνωρίζουν ότι οι πράκτορες που κυβερνούσαν την Ελλάδα για να ευχαριστήσουν τα ξένα αφεντικά τους μετά την απελευθέρωση της Μακεδονίας, βάφτιζαν τους Μακεδόνες που μιλούσαν τη σλαβοφανή διάλεκτο... τη μία χρονιά Βουλγαρική μειονότητα και Σερβική μειονότητα την επομένη!

Ήταν τόσο συνειδητοποιημένοι προδότες που τύπωσαν οι ίδιοι στην Αθήνα Αναγνωστικά για να τους επιβάλλουν με το ζόρι τη Βουλγαρική συνείδηση, όπως τώρα φυτεύουν την ομοφυλοφιλία στα παρθένα μυαλά των μαθητών του Δημοτικού. 



Τότε όμως οι Μακεδόνες απλά μάζεψαν τα γελοία βιβλία που έστειλαν από Αθήνα και τα έκαψαν. Οι Μακεδόνες έχυσαν αίμα για να μην εκβουλγαριστούν βίαια από τους ίδιους τους Βούλγαρους... κι οι ελληνόφωνοι πράκτορες αναλόγως τα συμφέροντα των Rothschild ...τους άλλαζαν εθνικότητα... και ήθελαν να τους επιβάλλουν και ποια γλώσσα θα μιλούν.



Ο παππούς Πάγκαλος ...ήταν που τους βάφτισε Σερβική μειονότητα. Ακριβώς το ίδιο κάνουν και σήμερα με τους Πομάκους. Οι πράκτορες της Βουλής τους βάφτισαν Τούρκους ...κάτι που ξεκίνησε με συμφωνίες της Χούντας της CIA.
Κι αν τους το ζητήσουν οι Rothschild ...είναι ικανοί να βαφτίσουν όλους τους Αρβανίτες Αλβανούς, όλους τους Βλάχους Ρουμάνους κι όλους τους Πρόσφυγες από Πόντο και Μ. Ασία ...Τούρκους.


Ο απίθανος "επαναστάτης" Τσίπρας ...αντί να υποχρεώσει τα παιδιά να ξέρουν τα πάντα για τους τοκογλύφους Rothschild που συναντάει κρυφά από τους πολίτες, κρυφά από τη Βουλή και κρυφά ακόμα κι από τους Υπουργούς του... επιβάλλει να φυτευτεί στα παιδικά μυαλά η ομοφυλοφιλία. Παιδάκια ρωτούν σήμερα τις δασκάλες τους αν είναι Λεσβίες.


Οι κοιμισμένοι γονείς κι οι αγράμματοι δάσκαλοι... αντί να αντιδράσουν όπως οι Μακεδόνες καίγοντας τα άθλια βιβλία... ταΐζουν την ανωμαλία με το ζόρι στους μαθητές και οι πράκτορες της Βουλής την "τεκμηριώνουν" επιβάλλοντας Gay παρουσιαστές παντού ...για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι 3 στους 4 άντρες αισθάνονται γυναίκες.


Να ασχολούνται τα παιδάκια με το τι βάζει στον πισινό του ο καθένας... αλλά να μην έχουν ιδέα για την ύπαρξη των Rothschild.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes