Έτσι γράφεται η ιστορία στην Ελλάδα... Η θεοποίηση του Ελ. Βενιζέλου


Απόκομμα της εφημερίδας "Απογευματινής" όπου ο ανιψιός του Μέγα Εφιάλτη Ελ. Βενιζέλου Κ. Μητσοτάκης, παρουσιάζει τον θείο του τον ολετήρα Ελ. Βενιζελο ισάξιο –ισόθεο, με τον Μέγα Αλέξανδρο τον Οδυσσέα και τον Περικλή…! 

Έτσι μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολειό ιστορία και έτσι διαιωνίζεται η τυραννία αλλά και η αποβλάκωση των ραγιάδων-Ελλήνων από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους μέχρι και τώρα… Με την διαστρέβλωση την παραποίηση αλλά και την ηρωοποίηση του πάτου της Ελληνικής κοινωνίας…
Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του Π. Τραϊανού για το κατόρθωμα του ολετήρα Ελ. Βενιζέλου όπου αφού κατόρθωσε και έστησε την Μικρασιατική καταστροφή έγινε ‘’Νέστορας-Οδυσσέας-Μέγας Στρατηλάτης‘’ από τον ανιψιό του Κ. Μητσοτάκη…!
...Σε μια ανάλογη κατάσταση ήταν οι Έλληνες μέσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Εκείνοι οι βαθύπλουτοι Έλληνες της αυτοκρατορίας θα μπορούσαν για την ‘’πλάκα‘’ τους να συντηρούν την Ελλάδα σαν ένα πολυτελές ‘’μουσείο‘’ του ελληνισμού. 
Όπως οι σημερινοί Εβραίοι της διασποράς συντηρούν το Ισραήλ. Οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Τραπεζούντας, της Σμύρνης, της Δαμασκού, της Αλεξάνδρειας, του Βελιγραδίου, του Βουκουρεστίου, του Μοναστηρίου, της Θεσσαλονίκης, ήδη είχαν ξεκινήσει να το κάνουν, προικίζοντας την Αθήνα με πολυτελή κοινωφελή μέγαρα. 
Απλά δεν αφήνονταν από τους Άγγλους να την ευεργετούν και άρα να την κάνουν την πολιτική της ευμενή προς την αυτοκρατορία.
Οι Άγγλοι έλεγχαν την εξουσία της Ελλάδας και είχαν τους ακριβώς αντίθετους στόχους.
Ήθελαν να διαλύσουν την αυτοκρατορία, που έβλεπαν ως ανταγωνιστή...
...Γι' αυτό τον λόγο αναλύοντας την προδοσία του Βενιζέλου, παραλληλίζουμε την κατάσταση εκείνης της εποχής με τη σημερινή εβραιοκρατούμενη Νέα Τάξη και δεν την περιγράφουμε αυτοτελώς.
Ας φανταστεί τώρα ο αναγνώστης να έχει το σημερινό Ισραήλ έναν ηγέτη σαν τον Βενιζέλο. 
Να βάλει αυτός ο ηγέτης το Ισραήλ να επιτεθεί σε ΗΠΑ και σε Ευρώπη ταυτόχρονα. 
Να βάλει τον ισραηλινό στρατό να εισβάλει σ' αυτές και να εγκληματήσει σε βάρος των λαών τους. Να τους εξαγριώσει σε βαθμό να ‘’ξηλώσουν‘’ το σύνολο των εβραϊκών κοινοτήτων από άκρη σε άκρη της χριστιανικής αυτοκρατορίας. 
Να τους κάνουν, ‘’πακέτο‘’ και να τους στείλουν στο Ισραήλ. 
Να χάσει ο εβραϊσμός την παγκόσμια δύναμή του και ως αποζημίωση να του δοθεί πρόσθετη γη. 
Να <διπλασιάσει> το μέγεθός του.
Να χάσει δηλαδή την παγκόσμια επιρροή του, και να πάρουν από ένα χωράφι και μια τσάπα στο Γκολάν ως αποζημίωση. Να χάσουν οι Εβραίοι ιδιοκτήτες: την Citibank, την Texaco, την de Beers, την Warner bros, το CBS, την DKNY, την CK, την Lewis... και χιλιάδες άλλες τέτοιες γιγαντιαίες εταιρείες και να χαίρονται που αποζημιώθηκαν με γη στα υψίπεδα του Γκολάν εις βάρος κάποιων φουκαράδων Παλαιστινίων…
Ποιος ηγέτης του Ισραήλ μπορεί να το κάνει κάτι τέτοιο; 
Μόνο ένας προδότης των εβραϊκών συμφερόντων, που εξυπηρετεί τους πραγματικούς εχθρούς του εβραϊσμού. 
Ένας προδότης που θα τους ‘’παρασύρει‘’ στην καταστροφή. Που θα εξοπλίσει το Ισραήλ με τα όπλα του ‘’αφεντικού‘’ του και θα γεμίσει τα μυαλά των Ισραηλιτών με ‘’φούμαρα‘’ των δεκατριών ηπείρων και των τριανταπέντε θαλασσών. 
Που με τις ‘’πλάτες‘’ των αφεντικών του θα τους παρασύρει σε μια ‘’στημένη‘’ εισβολή, έχοντας ως στόχο να κονσερβοποιήσει τον παγκόσμιο εβραϊσμό σε ένα ταπεινό, νικημένο και θεόφτωχο έστω και σε διπλάσιο μέγεθος Ισραήλ του μέλλοντος.
Αυτό ακριβώς έκανε Ο Βενιζέλος εις βάρος του ελληνισμού. Μέσα σε λίγα χρόνια ξήλωσε έναν παγκόσμιο ελληνισμό που απαίτησε αιώνες για να ριζώσει. 
Τον ξήλωσε από παντού. 
Ξεκίνησε από τις πλούσιες και μορφωμένες κοινότητες των σοβιετικών ακτών του Πόντου και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το καταστροφικό του έργο και στην Μικρά Ασία.
Γι' αυτόν τον λόγο αφού μεθόδευσε την καταστροφή εγκατέλειψε την χώρα. Εκτελέστηκαν άνθρωποι για εκείνη την καταστροφή και αυτός που την μεθόδευσε όχι μόνο την γλίτωσε, αλλά θάφτηκε σαν ήρωας.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes