Όσο κυριαρχεί Ατιμωρησία, θα θριαμβεύουν η Διαφθορά και η Ανομία!


Είναι αδύνατον να υπάρξει και να εγκαθιδρυθεί Ευνομούμενη Πολιτεία, όσο η διαφθορά εξακολουθεί να εκτρέφεται, και με θεσμικό μάλιστα περίβλημα(!), και η Ατιμωρησία να θριαμβεύει!

Του Ιωάννη Χαραλαμπόπουλου

Οπότε η χιλιοειπωμένη διακήρυξη "για την πάταξη της διαφθοράς", αποτελεί ένα ακόμη δημαγωγικό πυροτέχνημα, αφού είναι κοινό μυστικό ότι η διαφθορά που ανθεί και καλπάζει, είναι σύμφυτη προς το καθεστώς...
Εάν και εφ΄ όσον οι ιθύνοντες ήθελαν να εκριζώσουν την διαφθορά, θα οδηγούσαν σε ποινικό κολασμό όλους όσους ευθύνονται για την χρεοκοπία του Κράτους, ώστε να υπάρχει παράδειγμα προς αποφυγή, και μαζί θα καταργούσαν άμεσα στον βενιζέλειας εμπνεύσεως τερατουργηματικό άνομο νόμο "Περί (μη) Ευθύνης Υπουργών", ο οποίος προβλέπει ότι εάν παρέλθουν δύο εκλογικές διαδικασίες από τη στιγμή που διεπράχθη ό,τιδήποτε μεμπτό, παραγράφεται!!!!
Είναι αδιανόητο να εκποιείται από άκρου εις άκρον η χώρα και να εξαθλιώνεται ο λαός, απλά γιατί κάποιοι κατέκλεψαν τον τόπο, εν συνεχεία δανείστηκαν τοκογλυφικά για να καλύψουν τα κενά και τις ρεμούλες και τώρα παραδίδουν τα πάντα στους πιστωτές, αφού υποθήκευσαν τη χώρα, τον λαό, το μέλλον του! Για να μην γελιόμαστε λοιπόν: Δεν υπάρχουν μεμονωμένα σκάνδαλα. Το Σκάνδαλο είναι η Ίδια η Κλεπτοκρατική Ξενοκρατία!

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes