Ισλαμικό Κράτος: Δεν θα μείνει ζωντανός ούτε ένας Εβραίος... χαχαχαχαχα [Βίντεο]


Οι πράκτορες των Σιωνιστών που μέχρι σήμερα αποκεφάλιζαν αποκλειστικά μόνο μουσουλμάνους και χριστιανούς, με τα αμερικανικά οπλικά συστήματα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του Ισραήλ... θέλουν να μας πείσουν τώρα ότι θα τα βάλουν με το κτήνος! 
Σπεύδουν άμεσα παγκοσμίως οι εβραιόδουλες φυλλάδες και γενικότερα τα ΜΜΕ που ανήκουν σχεδόν αποκλειστικά σε περιούσιους (πάνω από το 93%) ...να αναμεταδώσουν την "βαρυσήμαντη είδηση" - ανέκδοτο. 
Γνωρίζοντας ότι η ανθρώπινη ηλιθιότητα και βλακεία δεν έχει όρια... είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθούν πολλοί που θα τους πιστέψουν. Έβαλαν έναν δικό τους να σταθεί με κατακαίνουργια - φρεσκοσιδερωμένη στολή μπροστά από την κάμερα για να πει το ποίημά του, ώστε να μπορεί να δικαιολογήσει το Ισραήλ τον επερχόμενο αιμοβόρο κύκλο της αιματοχυσίας, των απάνθρωπων εγκληματικών του πράξεων έναντι αμάχων Παλαιστινίων γυναικόπαιδων... και όχι μόνον. 
Τώρα που οι Ρωσικές δυνάμεις μαζί με τον Συριακό Στρατό τους έχουν διαλύσει... εκ του θαύματος ...θυμήθηκαν τους περιούσιους πάτρωνές τους. Τελικά δεν έχει όρια η γελοιότητα και η ξετσιπωσιά των αυτοαποκαλούμενων "εκλεκτών" τέκνων του Γιαχβέ.

Απολαύστε παρακάτω την "Είδηση" - παπαριά της ημέρας που διαβάσαμε στο "NEWSBOMB":
Σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από κλιμάκωση της κρίσης σε Δυτική Όχθη και Ιερουσαλήμ και από διαδοχικά περιστατικά βίας ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους, το Ισλαμικό Κράτος παρενέβη με νέο βίντεο απειλώντας τους Εβραίους όπου Γης.
Στο βίντεο απεικονίζεται ένας μαχητής του ISIS ο οποίος μεταξύ άλλων δηλώνει: «Σας διαβεβαιώνουμε ότι σύντομα δεν θα υπάρχει ούτε ένας Εβραίος στην Ιερουσαλήμ και σε ολόκληρη τη χώρα. Και στη συνέχεια, θα κινηθούμε σε όλη τη Γη για να καθαρίσουμε την αρρώστια παγκοσμίως».



Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes