Προσοχή: Μας παρουσιάζουν τους πράκτορες του Soros σαν "φιλανθρωπική" οργάνωση


Η εφημερίδα της Μοσάντ μας διαφημίζει τους πράκτορες του Soros ...ως "φιλανθρωπική" οργάνωση. Ο Soros που σπέρνει φτώχεια και δυστυχία, που σκοτώνει οικονομίες ολόκληρες με πρώτα θύματα τους φτωχούς ...στέλνει λεφτά σε μερικούς εγχώριους πράκτορες να μας κάνουν παρατήρηση.




Γράφει σχετικά η "Εφημερίδα των Συντακτών":

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Human Rights Watch κατά των επαναπροωθήσεων

Του Δημήτρη Αγγελίδη
Μαρτυρίες για πρόσφατες επιθέσεις κουκουλοφόρων εναντίον προσφύγων στο Αιγαίο και για επιχειρήσεις επαναπροώθησης στον Εβρο δημοσιοποίησε χθες η διεθνής οργάνωση Human Rights Watch, καλώντας τις ελληνικές αρχές να αντιδράσουν επειγόντως.
Η οργάνωση διαθέτει εννιά μαρτυρίες προσφύγων για οκτώ περιστατικά στο Αιγαίο, κατά τα οποία κουκουλοφόροι καταστρέφουν ή παίρνουν τις μηχανές των σκαφών των προσφύγων, αδειάζουν τα καύσιμα ή τρυπούν τα φουσκωτά τους.
Σε τρία περιστατικά, οι μάρτυρες αναφέρουν πως είδαν την ελληνική σημαία στο σκάφος των κουκουλοφόρων. Σε δύο περιστατικά, πως είδαν το σκάφος των κουκουλοφόρων να κατεβαίνει στη θάλασσα από μεγαλύτερο πλοίο.
Στο πιο πρόσφατο περιστατικό, που σημειώθηκε στις 9 Οκτωβρίου έξω από τη Λέσβο (στέλεχος της οργάνωσης το είχε δημοσιοποιήσει στο facebook), πέντε ένοπλοι μαυροντυμένοι, με καλυμμένα πρόσωπα, αφαίρεσαν τη μηχανή ενός σκάφους προσφύγων που είχαν ξεκινήσει πριν από μισή ώρα από την Τουρκία και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε άλλα τρία σκάφη προσφύγων.
«Δεν καταλαβαίναμε τη γλώσσα τους. Σίγουρα δεν ήταν τουρκικά, γιατί οι Αφγανοί καταλαβαίνουμε λίγο τουρκικά», είπε ένας μάρτυρας.
Η οργάνωση κατέγραψε επίσης μαρτυρίες για τέσσερις επιχειρήσεις επαναπροώθησης προσφύγων που συνέβησαν από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο στον Εβρο από την Ελληνική Αστυνομία.

«Ο τερματισμός αυτών των επικίνδυνων περιστατικών πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για το ελληνικό Λιμενικό και τα σώματα ασφαλείας», σημείωσε η Εύα Κοσέ, ειδική για θέματα Ελλάδας, ενώ η οργάνωση επισημαίνει πως εξακολουθεί να είναι αναγκαία η σύγκληση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το θέμα των επαναπροωθήσεων.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes