Θρηνούν οι πράκτορες του Σιωνισμού: Οι Τούρκοι ξύπνησαν... εμείς πότε;


Σχεδόν το 50% των ψήφων των Τούρκων πήρε το κόμμα του Ερντογάν αφαιρώντας ποσοστά από τους Γκρίζους Λύκους και τους πράκτορες του Soros του δήθεν Κουρδικού Κόμματος.

Τα ειρωνικά περί "Σουλτάνου", περί "καθεστώτος" και περί κατάρρευσης των ποσοστών του που έγραφαν οι πράκτορες των σιωνιστών σε όλον τον πλανήτη καθώς και η τρομοκρατία που αποδόθηκε σκόπιμα σε Κούρδους ...δεν έπιασαν τόπο.
Οι παλιές μέθοδοι χειραγώγησης της κοινής γνώμης από τους επικυρίαρχους που λειτούργησαν σε άλλες χώρες όπως η Ελλάδα, φαίνεται να μην βρίσκουν γόνιμο έδαφος στην Τουρκία όπως και στη Ρωσία αλλά και στην Αίγυπτο όπου οι έγχρωμες επαναστάσεις των σιωνιστών απέτυχαν κι ανατράπηκαν. Η δημιουργία προτεκτοράτου στην περιοχή του Κουρδιστάν από το Ισραήλ μάλλον θα αργήσει. Η εντολή των Τούρκων προς το κόμμα του Ερντογάν είναι σαφής και δεν θα του επιτρέψει να αφήσει την Τουρκία να διασπαστεί, γιατί οι Τούρκοι κατάλαβαν πού πάνε το παιχνίδι οι Ισραηλινοί ...με τον "απελευθερωτικό" αγώνα των καταπιεσμένων Κούρδων
Δείτε την αρθρογραφία της ΑΥΓΗΣ για να καταλάβετε πως λειτουργούν οι δημοσιογράφοι σε διατεταγμένη υπηρεσία να προωθήσουν τους πράκτορες του Ισραήλ σε όλες τις κυβερνήσεις. 
Για την Ελλάδα δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Δικαιοσύνη και Πολιτική ...δεν κάνουν το παραμικρό χωρίς άδεια από το Σιωνιστικό Λόμπι της Νέας Υόρκης.
Επί Όθωνα θα βομβάρδιζαν ακόμα και την Αθήνα επειδή θίχτηκε ένας Rothschild.







Να μην αναφέρουμε και τον γνωστό αυτοαποκαλούμενο Τουρκολόγο; ...FAILED!

Τελικά μόνο οι αναρτήσεις του ANTIZI(tro) επαληθεύτηκαν στο ακέραιο! Βλέπε π.χ.:


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes