Οι "κακοί δικτάτορες" αυτού του κόσμου και τα λοιπά δίκτυα συμφερόντων


H στάση του Πούτιν απέναντι στο Παλαιστινιακό είναι... από ελαφρώς υπέρ του Ισραήλ έως ουδέτερη ...τύπου "Συνομιλήστε για να τα βρείτε". Ως εκεί ...κι ούτε κουβέντα παραπάνω. 

Ο Ερντογάν όχι απλά στηρίζει τους Παλαιστίνιους αλλά σφυροκοπάει το Ισραήλ σε κάθε ευκαιρία εκμεταλλευόμενος περιστάσεις που του παρέχουν παγκόσμια προβολή. Αποκαλεί τον Σιωνισμό "έγκλημα κατά της ανθρωπότητας", αποκαλεί το Ισραήλ... "Κράτος - Τρομοκράτη", συγκρίνει τον Νετανιάχου με τον Χίτλερ, ξεφτιλίζει τη Δύση και τον Νετανιάχου για το υποκριτικό πανηγύρι του Je Suis Charlie και κατηγορεί το Ισραήλ ότι χρησιμοποιεί το Ολοκαύτωμα για να δικαιολογήσει τη δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων Παλαιστινίων με πρόσχημα τις ληγμένες ρουκέτες που εκτοξεύονται από τη Χαμάς. 
Ένας Έλληνας πολιτικός ...θα προτιμούσε να κάνει χαρακίρι παρά να τολμήσει να μιλήσει έτσι για το Ισραήλ.
Τους Παλαιστίνιους, εκτός από τον Ερντογάν, τους στηρίζει και το Ιράν και η Χεζμπολά που στηρίζουν και τον Άσαντ τον οποίο στηρίζει και η Ρωσία.
Τον Άσαντ που στηρίζει η Ρωσία θέλει να τον ρίξει και το Ισραήλ αλλά δεν είδαμε τον Πούτν να κάνει παρατήρηση στο Ισραήλ για τις επιθέσεις της αεροπορίας του Ισραήλ εναντίον Συριακών εγκαταστάσεων. 
Βλέπουμε δηλαδή τα δίκτυα συμφερόντων κάπου να συναντιούνται και κάπου να έρχονται σε αντιπαράθεση.
Όπου τους βολεύει κάνουν τους μάγκες κι όπου δεν τους βολεύει κάνουν τις πάπιες. Όταν κάποιος πάει να φάει το μερίδιο του άλλου ...τότε συμβαίνουν και τα σοβαρά επεισόδια.
To 2010 o Ερντογάν υπερασπίστηκε την Χεζμπολά και παλιότερα θεωρούσε τον Άσαντ τον καλύτερό του σύμμαχο.
Τώρα θέλει να βάλει πόδι στη Συρία αλλά και να αποφύγει και την απώλεια εδαφών για τη δημιουργία του Κουρδιστάν που προωθεί το Ισραήλ.
Κάθε ευκαιρία που δίνεται σε μια χώρα να αυξήσει την επιρροή της, την πρόσβαση σε πλουτοπαραγωγικές πηγές άλλων χωρών κλπ... την βαφτίζουν "αγώνα κατά της δικτατορίας"... και ο ηγέτης της χώρας που στοχοποιείται από τις ύαινες των άλλων χωρών ...βαφτίζεται δικτάτορας.
Έτσι κι ο Άσαντ, από τη στιγμή που στοχοποιήθηκε από διάφορα συμφέροντα βαφτίστηκε "Δικτάτορας" ...σε αντίθεση με τους Σαουδάραβες και τους Καταριανούς που είναι "περιζήτητοι επενδυτές" από "χαρούμενα Βασίλεια".
Και είδαμε πόσες νίκες της "Δημοκρατίας" βοήθησαν στην "απελευθέρωση" χρήσιμων και πλουσίων χωρών όπως η Γιουγκοσλαβία, το Ιρακ, το Αφγανιστάν και η Λιβύη από τους "κακούς" Δικτάτορες που τις κυβερνούσαν.










Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes