Οι Εβραίοι της Ελλάδος ...όλα υπό έλεγχο 03!


Έγραφε η "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" τον Ιανουάριο του 2006: Με την άφιξη του κ. Ντίνου Μπενρουμπή ενισχύθηκε από χθες η οργάνωση του Ομίλου Μυτιληναίος. ΜΥΤΙΛ-5,67% Ο κ. Μπενρουμπή ανέλαβε τη διεύθυνση του τομέα Αμυντικής Βιομηχανίας αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου (CEO) στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων Α.Β.Ε. (ΕΛΒΟ).

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Μυτιληναίος κος Ευάγγελος Μυτιληναίος παραμένει Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΒΟ.
Ο κ. Ντίνος Μπενρουμπή έχει μακροχρόνια πείρα στο βιομηχανικό κλάδο έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Μέλος της Διευθύνουσας Επιτροπής του Ομίλου Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, ενώ τα τελευταία δύο έτη διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Βιομηχανίας Αλουμινίου Α.Ε. (ΕΛΒΑΛ).
Στα πλαίσια των νέων του καθηκόντων, ο κ. Ντίνος Μπενρουμπή θα έχει την ευθύνη της ανάπτυξης, της μεγιστοποίησης και αποδοτικότητας του Τομέα Αμυντικής Βιομηχανίας του Ομίλου Μυτιληναίος. Από τη θέση του αυτή θα συμμετέχει αυτομάτως και στο Executive Committee του Ομίλου.
Με την προσθήκη του κ. Μπενρουμπή οριστικοποιήθηκαν όλες οι θέσεις των τεσσάρων Operating Division Heads. Υπενθυμίζεται ότι επικεφαλής του τομέα Μεταλλουργίας και Ορυχείων έχει αναλάβει ο κ. Σπ. Κασδάς, Ενέργειας ο Δρ. Ι. Δεσύπρης και Έργων ο κ. Γ. Πάλλας.







Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes