Λάσπη στον ανεμιστήρα από το Πρώτο Θέμα κατά Σαββίδη


Κι επειδή είπαμε ότι κάθε τι που έχει σχέση με τον Πούτιν αποτελεί στόχο... το Πρώτο Θέμα... ρίχνει τη λάσπη του, μ' ένα μικρό ερωτηματικό στο τέλος για νομικούς λόγους δηλαδή για να αποφύγει τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, με τελικό σκοπό να εμφανίσει τον Σαββίδη ως λαθρέμπορο τσιγάρων.  • Το ότι τελικά δεν αφορά τον Σαββίδη το λαθρεμπόριο... θα το μάθουν πολύ λιγότεροι...

  • Η λάσπη όμως έμεινε κι αυτό ήταν το ζητούμενο...

  • Έτσι δουλεύουν τα δημοσιογραφικά συμβόλαια θανάτου.

Πηγή: protothema.gr
Πηγή: tovima.gr

Το τελευταίο διάστημα ο SKAI και φυσικά ο Κυριάκος Θωμαΐδης έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν εντυπώσεις κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.


Όποιος βλέπει καταλαβαίνει την αγωνία που βγάζει ο σταθμός για να βρει κάτι εναντίον του ΠΑΟΚ και του προέδρου του.

Προχθές και πάλι ο Θωμαΐδης αναφέρθηκε στο θέμα του πλοίου με τα εκατομμύρια τσιγάρα και χωρίς κανένα στοιχείο... αναρωτιόνταν αν πίσω από το φορτίο κρύβεται η ΣΕΚΑΠ του Σαββίδη. Το κόλπο με την λάσπη στον ανεμιστήρα είναι γνωστό σε αυτούς.


Όπως και το Πρώτο Θέμα, έτσι και ο SKAI χωρίς στοιχεία, απλά αναρωτιέται...


Απόδειξη της ένοχης προσπάθειάς τους είναι το ότι δεν διάβασαν την ανακοίνωση της ΣΕΚΑΠ! Και πάλι για να μην χαλάσουν τις εντυπώσεις που δημιούργησαν. (Το πιο πιθανό στο τέλος είναι να ζητάνε και πάλι συγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη).


Η ΣΕΚΑΠ αναφέρει στην ανακοίνωσή της που έχει «κρυφτεί» από όλους: «Με έκπληξη διαβάσαμε το άρθρο που προσπαθεί να συνδέσει την ΣΕΚΑΠ με μια υπόθεση 7 μηνών, για την οποία ουδέποτε έχουμε ενημερωθεί από τις Αρχές.


Η εταιρία μας δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν μας έχει ζητηθεί αρμοδίως να παράσχουμε πληροφορίες, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.


Αντιθέτως, αυτοβούλως καταθέσαμε αίτημα στις αρμόδιες αρχές για να λάβουμε τις πληροφορίες της υπόθεσης και θα ερευνήσουμε ενδελεχώς πώς το όνομα της ΣΕΚΑΠ εμπλέκεται σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για την προστασία των συμφερόντων της εταιρίας».

Πηγή: paokmania.gr


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes