Ισοβίτης δήλωσε ότι του τηλεφώνησε ο Καμμένος προκειμένου να καταθέσει εναντίον του Μαρινάκη για την υπόθεση του φορτίου ηρωίνης στο πλοίο Noor1.
Μείζον πολιτικό θέμα, που χρήζει άμεσης διερεύνησης, και όχι απάθειας από όλους τους αρμοδίους, προκαλούν οι συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον καταδικασθέντα για την υπόθεση Noor 1 Μάκη Γιαννουσάκη που έδωσε στη δημοσιότητα το πόρταλ UNFOLLOW.
Στόχος των επαφών ήταν να ενοχοποιηθεί ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης για την υπόθεση του Noor-1. Με βάση πάντα τα στοιχεία αυτά, στην απόπειρα εμφανίζεται να έχει κεντρικό ρόλο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενώ ανακριτικός λειτουργός, αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, από κοινού με δικαστικούς λειτουργούς, εμφανίζονται να προσπαθούν να αποσπάσουν από τον καταδικασθέντα σε ισόβια για την πολύκροτη υπόθεση, ψευδή κατάθεση που θα εμπλέκει άμεσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το UNFOLLOW αποκαλύπτει ένα κρίσιμο ντοκουμέντο: ηχογραφημένες συνομιλίες, οι οποίες αναρτήθηκαν από άγνωστο χρήστη στο διαδίκτυο και είναι δημόσια προσβάσιμες (https://youtu.be/EMROgpbdLl4).
Μάλιστα, στην κατοχή του UNFOLLOW έχει περιέλθει και η αναφορά εισερχομένων κλήσεων που έκανε η αρμόδια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για τον αριθμό που χρησιμοποιεί ο Μ. Γιαννουσάκης, από την οποία προκύπτει πως όντως το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου 2017, ο αριθμός τηλεφώνου που χρησιμοποιεί ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται να πραγματοποιεί τρεις κλήσεις προς τον Μ. Γιαννουσάκη (στις 21.03, στις 21.33 και στις 21.36), ενώ κλήση υπάρχει και την επόμενη μέρα στις 20.13.
Στις συνομιλίες αυτές ακούμε δύο συνομιλητές που αναφέρουν τα ονόματά τους. Ο ένας φέρεται, κατά δήλωσή του, να ονομάζεται «Mάκης Γιαννουσάκης», ενώ ο άλλος αναφέρεται στον εαυτό του με το όνομα «Παναγιώτης Χριστοφορίδης» και δηλώνει ότι είναι λιμενικός.
Μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε ότι πρόκειται για τον πρωτόδικα καταδικασμένο σε ισόβια για την «υπόθεση Noor-1», Μάκη Γιαννουσάκη, και τον αξιωματικό του Λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη, με βάση το περιεχόμενο του διαλόγου, την ομοιότητα ανάμεσα στη φωνή του Γιαννουσάκη σε αυτές τις συνομιλίες και άλλες που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας παλαιότερα, την αναφορά που κάνει ο ένας εκ των συνομιλητών («Χριστοφορίδης») στο δικό του όνομα σε ένα σημείο των διαλόγων (14:25), το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που έκανε ο Μ. Γιαννουσάκης προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του Παναγιώτη Χριστοφορίδη, Λιμενικού στο Τμήμα Ασφαλείας Λιμενικού Πειραιά, και την Ειρήνη Τζίβα, Προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.
Στο βίντεο αυτό μπορείτε να ακούσετε όλες τις συνομιλίες (το UNFOLLOW έχει επέμβει μόνο για να αναγράψει στο video τα φερόμενα ως ονόματα των συνομιλούντων, για λόγους σαφήνειας).
Οι συνομιλίες αυτές εγείρουν σοβαρά ερωτήματα για τον ρόλο των ανακριτικών μηχανισμών και των δικαστικών λειτουργών, αλλά και για τον ρόλο του υπουργού Πάνου Καμμένου και του Σταύρου Κοντονή.
Τα στοιχεία που δημοσιεύει το UNFOLLOW στην ιστοσελίδα του καταδεικνύουν ότι υπήρξε επικοινωνία από το τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με το τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο καταδικασμένος για την «υπόθεση Noor 1» Μάκης Γιαννουσάκης.
Πλήρης κάλυψη Κοντονή στον Πάνο Καμμένο
Πλήρη κάλυψη παρέσχε πάντως ο υπουργός Δικαιοσύνης στον Πάνο Καμμένο για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο.
«Δεν είναι παράνομο αν ένας υπουργός λάβει μία πληροφορία τέτοιου επιπέδου να ενημερώσει τον υπουργό», σημείωσε χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας να αποσαφηνίσει σε ποια πληροφορία αναφέρεται, και κυρίως στον τρόπο κτήσης της, και αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίδιος είχε λάβει γνώση, ενώ υποστήριξε πως ο ίδιος, και όχι ο Πάνος Καμμένος, ενημέρωσε την εισαγγελία για να πράξει τα δέοντα.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβεβαίωσε ότι τυχόν παραβίαση του Κανονισμού των Φυλακών θα ελεγχθεί, χαρακτηρίζοντας ωστόσο «ήσσονος σημασίας» το θέμα, και εστιάζοντας το ενδιαφέρον του στη διακίνηση των 2,1 τόνων ηρωίνης, αφήνοντας αιχμές περί επιχείρησης αποπροσανατολισμού από ορισμένα ΜΜΕ.
Ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε ότι η έρευνα της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη πράττουν τα δέοντα για να λάμψει η αλήθεια, τονίζοντας ότι «δεν κάμπτονται» από παρεμβάσεις.
«Δεν μπορεί να γίνει δικανική ή κοινοβουλευτική συζήτηση του θέματος – γιατί έχει προκύψει από μία είδηση που αφορά σε παρανόμως κτηθέντα αποδεικτικά μέσα – βάσει νόμου δυνατότητα θεσμικής αξιοποίησης παράνομων κτηθέντων μέσων υπάρχει μόνο με 3 όρους (…) Επομένως δεν νομίζω μπορούμε να συζητήσουμε το θέμα» αρκέστηκε να σχολιάσει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.
Η efsyn αναρωτιέται γιατί θυμήθηκαν τώρα το Noor1
Επρεπε να κατασχεθεί το «Noor 1» με τους 2 τόνους ηρωίνης, να ακολουθήσει ένας καταιγισμός καταθέσεων και συλλήψεων, να ξεκινήσει με «παράξενα» περιστατικά η δίκη, να ολοκληρωθεί με ολική ανατροπή του βουλεύματος, να καταδικαστούν όσοι λίγοι καταδικάστηκαν, να κάνει έφεση κατά της απόφασης η εισαγγελέας, για να φτάσει σήμερα το θέμα να γίνει πρωτοσέλιδο!
Να γίνει πρωτοσέλιδο, όχι λόγω των πολλών και δικαιολογημένων αποριών που δημιουργήθηκαν σε όλη αυτή τη σκοτεινή υπόθεση εμπορίας θανάτου, αλλά επειδή ο βασικός καταδικασθείς ισχυρίστηκε στη «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ότι του ζητήθηκε από υπουργό να καταθέσει στοιχεία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Τα πρωτοσέλιδα του... «Μακελειού», των «Νέων» και της «Ελευθερίας του Τύπου»
Παράλληλα, το περιθωριακό «Καρφί» δημοσίευσε «ρεπορτάζ», το οποίο κατά τον υπουργό Αμυνας είναι απολύτως και πλήρως κατασκευασμένο. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προσπαθεί μάλιστα να εμπλέξει και να αμαυρώσει την υπόληψη ενός από τους λιμενικούς που πρωταγωνίστησαν στη αποκάλυψη της υπόθεσης.
Ανατρίχιασαν οι βουλευτές
Ο Π. Καμμένος διέψευσε και τους ισχυρισμούς του ισοβίτη Γιαννουσάκη που δημοσιεύτηκαν και στην εφημερίδα Real. Ο υπουργός δήλωσε ότι ο ίδιος ο κατηγορούμενος θέλησε να επικοινωνήσει μαζί του λόγω απειλών που δέχεται στη φυλακή και για τον λόγο αυτό εξάλλου ενημέρωσε την εισαγγελική αρχή και τον υπουργό Δικαιοσύνης.
Ταυτόχρονα τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν «ανατριχιάσει» στην ιδέα και μόνο της συνομιλίας ενός υπουργού με ένα καταδικασθέντα για εμπόριο ναρκωτικών! Χθες μάλιστα βουλευτές κατέθεσαν ερωτήσεις προς τον υπουργό Δικαιοσύνης με αφορμή δημοσίευμα περιθωριακού εντύπου, «το οποίο εμφανίζει τον υπουργό Αμυνας να εμπλέκεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες με ισοβίτη προκειμένου να τον πείσει να καταθέσει εναντίον συγκεκριμένου επιχειρηματία με στόχο να τον εμπλέξει σε υπόθεση μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος», σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο της Ν.Δ., που ερωτά στη συνέχεια αν για όλα αυτά είναι ενήμερος ο Σταύρος Κοντονής και σε ποιες ενέργειες προχώρησε.
Ο δε βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θ. Παπαθεοδώρου καταγγέλλει «αντιθεσμικές παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης από τον Πάνο Καμμένο» και ζητά από τον Στ. Κοντονή να επιβεβαιώσει αν και πώς έγινε η συνομιλία. Στην πρώτη του απάντηση ο υπουργός Δικαιοσύνης ξεκαθάρισε ότι: «Δεν θα περάσει ο αποπροσανατολισμός από την υπόθεση των 2,1 τόνων ηρωίνης του “Noor 1”».
Στη δε παρατήρηση του βουλευτή περί βορβορώδους αποκάλυψης για τη λειτουργία του σωφρονιστικού συστήματος ο υπουργός αντέτεινε: «Βορβορώδης και βροντώδης κατάσταση είναι όταν τα οικονομικά συμφέροντα προσπαθούν να υπαγορεύσουν πολιτικό λόγο στα κόμματα. Αν έχει συμβεί οποιαδήποτε παρατυπία στον κανονισμό της φυλακής, θα ελεγχτεί. Oμως η υπόθεση αφορά την έλευση στην Ελλάδα 2,1 τόνων ηρωίνης».
Τέλος, υπογράμμισε ότι «η δικαστική έρευνα συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα, ενεργοποιουμένης της δικαστικής συνδρομής σε ξένο κράτος. Εύχομαι κανείς Eλληνας πολίτης να μην εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Με τέτοιου είδους παρεμβάσεις ούτε η Δικαιοσύνη ούτε η κυβέρνηση θα καμφθεί να φτάσει την υπόθεση στο τέλος».
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουν οι πολίτες για ποιο λόγο δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε κρατούμενος, ειδικά αν απειλείται η ζωή του, να προσφύγει σε κρατικό ή δημόσιο λειτουργό. Θα είχε επίσης ενδιαφέρον αν οι αγανακτισμένοι βουλευτές και οι εκδότες διατύπωναν τους ίδιους ισχυρισμούς στην περίπτωση που το ΣτΕ δεν είχε κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πάρει εξ αρχής την ακριβοπληρωμένη άδεια για κανάλι. Τότε δεν τον «πολεμούσε» άραγε η κυβέρνηση;
Η ουσία είναι ότι όλο το ζήτημα ανακινήθηκε συμπτωματικά αμέσως μετά με την εισαγγελική εντολή που δόθηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα για οικονομικούς ελέγχους σε εταιρείες συμφερόντων του εφοπλιστή, στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας.
Θυμίζουμε ότι το θέμα ανακίνησε πρώτος ο βουλευτής Λαγός της Χρυσής Αυγής υπερασπιζόμενος τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μπροστά στις... δόλιες μεθοδεύσεις κυβερνητικών παραγόντων. Να θυμίσουμε επίσης ότι καπετάνιος στο συγκεκριμένο καράβι πολύ πριν αυτό κάνει τη μεταφορά θανάτου ήταν βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Τέλος, προφανώς συμπτωματικά οι συνήγοροι του κατηγορουμένου και πρώην στελέχους του Ολυμπιακού ήταν οι συνήγοροι του Μιχαλολιάκου στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες απαντήσεις δόθηκαν όπως δόθηκαν και αναμένεται στην κοινοβουλευτική διαδικασία να ξεκαθαριστούν οι... απορίες!
Η «Εφ.Συν.» και οι άλλοι
Η «Εφ.Συν.» παρακολούθησε στενά την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης της μεγαλύτερης ποσότητας ηρωίνης που βρέθηκε ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος, από την πρώτη στιγμή (το 2014 επί κυβερνήσεως Σαμαρά - Βενιζέλου, με υπουργό Ναυτιλίας τον Μιλτ. Βαρβιτσιώτη) μέχρι και την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου (το 2016 επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ.).
Με καθημερινά ρεπορτάζ πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της δίκης η «Εφ.Συν.» ενημέρωνε τους αναγνώστες (σε αντίθεση με όλες σχεδόν τις υπόλοιπες εφημερίδες και τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, που έδειχναν να μην πολυνοιάζονται ούτε για τα... παράξενα αλλά ούτε και για τον μαζικό θάνατο που παραλίγο να σκόρπιζαν οι εγκληματίες αν η έκβαση της «επιχείρησης» ήταν επιτυχής).
Στο πρώτο διάστημα ο βασικός δημοσιογραφικός όμιλος που εξίσου στενά με την «Εφ.Συν.» παρακολουθούσε την υπόθεση ήταν το σύνολο των Μέσων Αλαφούζου, η εφημερίδα «Εθνος», το συγκρότημα Φιλιππάκη («Δημοκρατία» και «Espresso») και κάποια ακροδεξιά, περιθωριακά έντυπα. Αντίθετα, σε εφημερίδες όπως τα «Παραπολιτικά» το θέμα δεν έπαιζε καθόλου. Κάποια άλλα ΜΜΕ προσπαθούν μέχρι σήμερα να αποδείξουν, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι εγκέφαλοι ήταν αποκλειστικά Τούρκοι.
Η προφανής πρώτη ερμηνεία αυτής της παράδοξης δημοσιογραφικής στάσης ήταν ότι ένας βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης ήταν (πρώην πλέον) μεγάλο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ σύμφωνα με τις καταθέσεις ο ίδιος δήλωνε ότι ήταν το δεξί χέρι του Μαρινάκη στις δουλειές στο Ντουμπάι.
Αυτό προφανώς ήταν και το «εναρκτήριο λάκτισμα» για τον όμιλο Αλαφούζου και ειδικά τα αθλητικά «πράσινα» ιστολόγια αλλά και την τηλεόραση ΣΚΑΪ για να αρχίσουν το στενό μαρκάρισμα με καταθέσεις, μάρτυρες, ομολογίες και στοιχεία που έτειναν (μετά και τον συσχετισμό δικογραφιών) στην προσπάθεια απόδειξης της εμπλοκής του προέδρου του Ολυμπιακού στην υπόθεση. Παρ’ όλα τα υπονοούμενα και τους υπαινιγμούς αλλά και τη διαρκή αλλαγή στάσης του βασικού και εξαιρετικά «ομιλητικού» κατηγορουμένου Γιαννουσάκη, καμία εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν αποδείχτηκε.
Πριν ξεκινήσει η δίκη κι ενώ ήδη η ανακρίτρια της υπόθεσης άρχισε, με τη βοήθεια της ειδικής ομάδας των λιμενικών, να συσχετίζει δικογραφίες προκειμένου να συνταχθεί το παραπεμπτικό βούλευμα για τους 35 κατηγορουμένους, συνέβησαν μια σειρά από εξαιρετικά περίεργα αλλά και θλιβερά περιστατικά:
Ο κατηγορούμενος Γιαννουσάκης, υποστηρίζοντας και τότε ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του, ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή, οκτώ συνολικά ξαφνικοί θάνατοι και δολοφονίες άμεσα εμπλεκομένων στην υπόθεση, πυροδότησαν νέα σενάρια.
Μεγάλα δικηγορικά γραφεία ανέλαβαν τους κατηγορουμένους, στοιχείο που εξέπληξε τις διεθνείς διωκτικές αρχές που συνέβαλαν στον εντοπισμό του πλοίου με την ηρωίνη, ενώ λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη πληροφορηθήκαμε ότι η ομάδα των λιμενικών που θα κατέθετε και που συνέβαλλε και στο ανακριτικό έργο επρόκειτο να διαλυθεί. Με άμεση παρέμβαση του τότε υπουργού Θοδωρή Δρίτσα αυτό απετράπη. Η πρόεδρος που κληρώθηκε να διεξαγάγει τη δίκη επικαλέστηκε λόγους υγείας και παραιτήθηκε.
Σε όλο αυτό το διάστημα (2014-2015), προς έκπληξη ακόμα και διεθνών ΜΜΕ, οι οικονομικοί έλεγχοι όλων των εμπλεκόμενων, μικρών και μεγάλων, μητρικών και θυγατρικών, ελληνικών και αλλοδαπών, εταιρειών δεν φάνηκε να προχωρούν ώστε να βρεθούν οι χρηματοδότες και οι αποδέκτες της ηρωίνης. Η γνωστή αρχή follow the money μοιάζει να μην κινητοποίησε επαρκώς τις οικονομικές υπηρεσίες ελέγχου ούτε κατά τη διάρκεια των συλλήψεων ούτε όμως και αργότερα.
Τελικά η απαλλακτική για τους περισσότερους κατηγορουμένους δικαστική απόφαση, σε αντίθεση με το βούλευμα και την εισαγγελική πρόταση, οδήγησε μόνο δύο Ελληνες στη φυλακή ενώ οι υπόλοιποι πήραν αναστολή ποινής και είναι ελεύθεροι. Η εισαγγελέας κατέθεσε αμέσως έφεση κατά της απόφασης.
Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της δίκης το ζωηρό ενδιαφέρον του ομίλου Αλαφούζου ξεθώριασε για λόγους που προφανώς γνωρίζουν οι ίδιοι. Την ημέρα που η «Εφ.Συν.» δημοσίευσε την απόφαση κατέληγε και σε μια σειρά συμπερασμάτων και αποριών, που δεν έχουν απαντηθεί μέχρι και σήμερα που τα ΜΜΕ ανακάλυψαν ξαφνικά την υπόθεση του πλοίου με την ηρωίνη.
Ενδεικτικά:
► Τελικά, η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών αντιμετωπίστηκε με τη μεγαλύτερη δυνατή επιείκεια, την ίδια ώρα που σε χιλιάδες νέους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές βαριά εξαρτημένους χρήστες, επιβάλλονται ποινές δεκάδων ετών χωρίς αναστολή για μικροποσότητες, όχι για τόνους. Είναι αυτοί που δεν έχουν ακριβούς δικηγόρους ούτε δραστηριοποιούνται σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις, αλλά για χρόνια σαπίζουν στις φυλακές επειδή προσπαθούν να εξασφαλίζουν τη δόση τους.
► Η μεγαλύτερη επιτυχία των αρχών του Λιμενικού τις τελευταίες δεκαετίες δεν βρήκε την αρμόζουσα υποστήριξη. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα παραλίγο να πάρουν και... δυσμενή μετάθεση λίγο πριν από τη δίκη, ενώ δέχτηκαν πλήθος απειλών για τη ζωή τους ενώ υπήρξαν ψευδείς κατηγορίες σε βάρος τους από άγνωστες πηγές.
Η ουσία
«Ηταν ένα μικρό μικρό (και σάπιο) καράβι από την Περσία, που μέσω κάποιας άγνωστης ολιγομελούς εγκληματικής οργάνωσης (χωρίς αρχηγούς) μετέφερε 2,1 “ορφανούς” τόνους ηρωίνης στην Ελλάδα, αξίας πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ.
Ο “κλήρος” της απόφασης τελικά έπεσε σε πέντε ανθρώπους: δύο Ελληνες και τρεις Τούρκους, που καταδικάστηκαν χθες σε ισόβια. 18 από τους υπόλοιπους 31 κατηγορουμένους κρίθηκαν αθώοι, ενώ ελεύθεροι με αναστολή αφέθηκαν τέσσερις Ελληνες καταδικασθέντες.
Δεν εισακούστηκε η πρόταση της εισαγγελέως Μ. Τρουπή τόσο επί της απόφασης όσο και επί των αναστολών. “Η ηρωίνη με τις προσμείξεις θα έφτανε τουλάχιστον τους οκτώ τόνους και θα οδηγούσε σε βέβαιο και αργό θάνατο χιλιάδες νέους ανθρώπους” είπε η ίδια» («Εφ.Συν.» 2/8/2016)... χωρίς όμως τότε να την ακούει κανείς!
Η επιφοίτηση του... «Unfollow»
Στις 14/9/2016 η «Εφ.Συν.» σχολίαζε: «Νέο ένθετο βρίσκει στέγη στα “Παραπολιτικά” του Γ. Κουρτάκη, κατά δήλωσή του, πολύ στενού φίλου του Β. Μαρινάκη. Το “Report” θα κυκλοφορεί κάθε τρίτη εβδομάδα μέσα στην εφημερίδα. Εντύπωση πάντως προκαλεί το ότι “η ασυμβίβαστη δημοσιογραφική στάση απέναντι σε κάθε εξουσία”, που αποτελεί τον στόχο της νέας αυτής προσπάθειας, θα συντελεστεί με βασικούς συντελεστές τη στενή ομάδα του περιοδικού “Unfollow”.
»Η “πολύ αριστερή” ματιά του περιοδικού “Unfollow”, που έγινε γνωστό και από τα εκτενή ερευνητικά ρεπορτάζ (π.χ. για τη διακίνηση λαθραίου πετρελαίου στην Ελλάδα), θα μετακομίσει τώρα και στην εφημερίδα του Γ. Κουρτάκη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλά ρεπορτάζ στους συντελεστές του, αλλά παραμένει η δική μας απορία για το πώς συμπτωματικά τόσο καιρό τούς είχε διαφύγει η άλλη μεγάλη υπόθεση με την ηρωίνη του “Noor 1”, όπως είχε διαφύγει άλλωστε και στην εφημερίδα που θα φιλοξενήσει το ένθετο. Είπαμε, όμως, στόχος είναι η εξουσία (του ΣΥΡΙΖΑ)».
Τελικά σήμερα το «Unfollow» θυμήθηκε και αυτό με τη σειρά του την υπόθεση των 2 τόνων ηρωίνης με αφορμή... ένα τηλεφώνημα!
Πηγή: aznews.site
Δημοσίευση σχολίου