«Αυθόρμητοι επαναστάτες» έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό σε εκκλησία


H Μοσάντ έπιασε δουλειά. Χτύπησαν Χριστιανικό Ναό, κλασικά, παρόλο που ο «ανύπαρκτος θεός» στον οποίο πιστεύουν οι Χριστιανοί, συχνάζει και στις Εβραϊκές Συναγωγές... Αλλά εκεί δεν πάνε αυτοί οι «άθεοι επαναστάτες» να βοηθήσουν και τους Εβραίους στο θρήσκευμα να ξυπνήσουν και να μην προσεύχονται άσκοπα στο «φανταστικό τους φιλαράκι». Κρίμα δεν είναι να παραμείνουν στο Σκοτάδι οι Εβραίοι και μόνο οι Χριστιανοί να περάσουν στον Διαφωτισμό ...χωρίς θρησκείες, έθνη και σύνορα;

Στο Ισραήλ άραγε υπάρχει έστω ένας «αναρχικός» που να βεβήλωσε μία Συναγωγή στο όνομα της αθεΐας;

Θα βρισκόντουσαν δεκάδες ΣΥΡΙΖΑίοι Ισραηλινοί να βγάλουν τους κώλους τους έξω από μία κεντρική Συναγωγή στο Ισραήλ όπως έκαναν οι Ελληνόφωνοι Συριζαίοι στην Μητρόπολη της Αθήνας;


Ελληνόφωνοι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων υπάρχουν πάντα σε αφθονία και πάντα διαθέσιμοι να δουλέψουν για τις ξένες υπηρεσίες με μερικά ευρουλάκια.

Η «επαναστατική» δράση ...ανακοινώθηκε στο «επαναστατικό» Indymedia που χρηματοδοτεί ο περιούσιος «επαναστάτης» George Soros. Οπότε ...η «επανάσταση» δεν θα ξεμείνει ούτε από λεφτά, ούτε από έμμισθους «αυθόρμητους επαναστάτες».

Ιδού μερικές αράδες από το «επαναστατικό» παραλήρημα των «αυθόρμητων» υπαλλήλων του περιούσιου μεγιστάνα και μέγα «φιλάνθρωπου» George Soros, από την ιστοσελίδα που εδώ και χρόνια «προσπαθεί», αλλά «δεν μπορεί» να κλείσει ο κρατικός μηχανισμός, εφόσον επιχορηγείται από τον τελευταίο και βρίσκεται δήθεν εντός του άβατου του Πολυτεχνείου:

Πηγή: athens.indymedia.org

«Στα πλαίσια του Επικίνδυνου Ιούνη τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στον ναό του Αγίου Βασιλείου στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα της 27ης Ιούνη. Ο σεξισμός που αναπαράγει η θρησκεία μας αηδιάζει. Η ομοφυλοφιλία και κάθε ''παρεκκλίνουσα' σεξουαλικότητα χαρακτηρίζεται ως βδελυρή. Γενικά κάθε σεξουαλικότητα και η ίδια η σωματική ηδονή από αυτή θεωρείται απ' το χριστιανισμό ανίερη. Πολύ περισσότερο η σεξουαλικότητα οποιασδήποτε θηλυκότητας, επιβεβαιώνοντας την υποτίμηση των γυναικών και την εδραίωση πατριαρχικών κοινωνικών δομών. Ακόμη, απεχθανόμαστε τον ανθρωποκεντρισμό που προάγει ο χριστιανισμός. Τα πάντα φτιάχτηκαν για να εξυπηρετούν τους εκλεκτούς, το ''κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση του θεού'' δομημένο ανθρώπινο γένος. Επιλέξαμε επίσης τον συγκεκριμένο στόχο ως μια ακόμη επιχείρηση με πολύ καλές απολαβές για τους αφέντες της. Εκτάσεις γης και αφορολόγητος πλούτος που καλύπτεται από φιλανθρωπίες, για να συμπληρώνει και το κατά τα άλλα ανθρωπιστικό προφίλ της εκκλησιας.

Αδιαφορούμε στωικά μπροστά στην τιμωρία του ρουφιάνου των ουρανών, περισσότερο απ' όσο αδιαφορούμε για την τιμωρία από τα ανθρώπινα σκουπίδια που τον κατασκεύασαν και τον συντηρούν.»
Πηγή: aznews.site

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes