ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε τη... «θεραπεία» ανήλικων ομοφυλόφιλων

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ


Επιτρέπονται οι επικίνδυνες και ανθυγιεινές εγχειρήσεις αλλαγής φύλου για τη δημιουργία ανθρώπων «Φρανκενστάιν» ...αλλά απαγορεύτηκε να γίνεται οποιαδήποτε παρέμβαση ψυχολογικού τύπου σε μικρά παιδιά που εκδηλώνουν από νωρίς ομοφυλοφιλικές τάσεις προκειμένου να αλλάξει ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός και να συμβαδίζει με το σώμα τους. 

Η παρέμβαση στη φύση ...επιτρέπεται μόνο για την επίτευξη αφύσικου αποτελέσματος στην απίθανη πραγματικότητα που μας επιβάλλουν να ζούμε και ν' αποδεχτούμε.
Δηλαδή κακώς βάζουν και σιδεράκια στα παιδιά προκειμένου να μην παραμορφωθεί το σαγόνι τους μεγαλώνοντας; Θα έπρεπε να τα αφήσουν να μεγαλώσουν κι αργότερα να αποφασίσουν μόνα τους πως θα επιδιορθώσουν το πρόβλημα με δύσκολη εγχείρηση; 
Ακόμα και τα σιδεράκια είναι παρέμβαση για να επιτευχθεί η φυσιολογικότητα, όπως και η λογοθεραπεία. Υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να τις θεωρούμε «φυσιολογικές» χωρίς να παρεμβαίνουμε και άλλες που η Νέα Τάξη μας επιτρέπει να παρεμβαίνουμε δραστικά. Αυτό είναι το πρόβλημα...
Την ίδια στιγμή οι ίδιοι κύκλοι που δεν θέλουν τέτοιες παρεμβάσεις ...αγωνίζονται για την ελεύθερη παρέμβαση στη ζωή και στο σώμα ενός αγέννητου παιδιού...


O άνθρωπος μπορεί να διεγείρεται με διάφορα πράγματα ή ζώα... κι ο εγκέφαλος του ανθρώπου είναι ότι πιο εύπλαστο υπάρχει στη φύση. Υπάρχουν αυτοί που διεγείρονται τρώγοντας ξύλο... Δεν ξεκίνησαν έτσι... το εξέλιξαν στην πορεία. 
Δεν είναι γονιδιακές αυτές οι σεξουαλικές προτιμήσεις δεδομένου ότι η φύση ενδιαφέρεται για την αναπαραγωγή και την ασφάλεια πρωτίστως και μετά για την απόλαυση. Η θηλυπρέπεια μπορεί να προέρχεται κι από εξωγενείς παράγοντες . Μπορεί να έχει κάποιος παραπάνω γυναικείες ορμόνες και να εκδηλωθεί ως ομοφυλοφιλία. Μπορεί κάποιος να απολαμβάνει το σεξ με συγκεκριμένο τρόπο ή να το συνήθισε στην πορεία δοκιμάζοντας και να του έγινε εμμονή. Όπως με τα ναρκωτικά, τον τζόγο ή το ποδόσφαιρο. 
Υπάρχουν ουσίες όπως η Δισφαινόλη που απαγορεύτηκε στη Γαλλία και που ενώ εφευρέθηκε ως οιστρογόνο που δόθηκε σε γυναίκες, εν συνεχεία τη χρησιμοποιούν ως συστατικό ακόμα σε πλαστικά αντικείμενα που έρχονται σ'επαφή με τρόφιμα. Μπιμπερό, πλαστικά μπουκάλια, κονσέρβες κλπ. 
Υπάρχει στο θερμικό χαρτί των ταμειακών και στις συσκευασία CD επίσης.
Η Δισφαινόλη αποκαλείται GENDER BENDING με πολλές παρενέργειες πέρα από τη θηλυπρέπεια που στις μέρες αυξήθηκε τρομερά... Η προώθηση και διαφήμιση της ομοφυλοφιλίας, που ο Πούτιν απαγόρευσε στη Ρωσία μπορεί να προκαλέσει αύξηση των ανθρώπων που θα το δουν ως πιθανότητα εναλλακτικής απόλαυσης, ή ως μέσο για την κατάκτηση της επιτυχίας βλέποντας τα συντριπτικά ποσοστά των gay στην τηλεόραση. Ο άνθρωπος είναι έτοιμος να κάνει πάρα πολλά πράγματα για τα λεφτά επίσης. Στη Βραζιλία για παράδειγμα το οικονομικό είναι βασικός λόγος μαζικής «παραγωγής» ομοφυλοφίλων. Είναι πολύπλοκο το θέμα. Αν οι ομοφυλοφιλικές τάσεις οφείλονται σε ορμονική διαταραχή θα έπρεπε να επιβάλλεται η θεραπεία... Κι από ότι φαίνεται υπάρχει κι ανθρώπινος παράγοντας στην έξαρση του φαινομένου της ορμονικής διαταραχής. 

Γράφει σχετικά η "Ημερησία":

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικύρωσε σήμερα ντε φάκτο την απαγόρευση να υποβάλλονται σε θεραπεία οι ανήλικοι ομοφυλόφιλοι, καθώς αρνήθηκε να εξετάσει την υπόθεση που είχε εισαχθεί προς συζήτηση.
Με την άρνηση αυτή, το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε εκ των πραγμάτων να υποβάλονται στην Πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ σε "θεραπεία" μικρά παιδιά με ομοφυλοφιλικές τάσεις προκειμένου να αλλάξει ο σεξουαλικός προσανατολισμός τους.
Οι δικαστές δεν έκαναν κανένα απολύτως σχόλιο για τον κατάλογο με τις υποθέσεις που επρόκειτο να εξεταστούν και σχετίζονταν με το συγκεκριμένο θέμα.
Στην υπόθεση "Κινγκ εναντίον Κρίστι", το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε επίσης την προσφυγή μιας ομάδας ακτιβιστών που ζητούσαν να επιτραπεί η "θεραπεία" νεαρών ομοφυλόφιλων. Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι Κρις Κρίστι την είχε απαγορεύσει και ένα εφετείο είχε επικυρώσει αυτήν την απαγόρευση.
Τον Ιούνιο του 2014 το Ανώτατο Δικαστήριο είχε αρνηθεί να εξετάσει την απαγόρευση μιας παρόμοιας "θεραπείας" στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας.
Το 1973 η Ένωση Αμερικανών Ψυχιάτρων έκρινε ότι η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί ψυχασθένεια και οι ομοφυλόφιλοι δεν επιτρέπεται να υποβάλονται σε θεραπεία.
Το Ανώτατο Δικαστήριο αναμένεται στα τέλη Ιουνίου να λάβει μια ιστορική απόφαση σχετικά με τη συνταγματικότητα του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Την περασμένη εβδομάδα κατέθεσαν τα επιχειρήματά τους ζευγάρια ανδρών και γυναικών που θέλουν να αναγνωρίζεται ο γάμος τους σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και τα αντεπιχειρήματα των δικηγόρων των Πολιτειών που απαγορεύουν τους γάμους αυτούς.

Ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά:

  1. 'Gender-bending' fear over plastic drinks bottles
  2. Gender-bending chemical that 'makes girls as young as three aggressive and hyperactive'
  3. Gender-bender chemicals 'putting everyone at risk'
  4. Gender-bender chemicals found in tins
  5. France bans contested chemical BPA in food packaging
  6. Russia passes law banning gay 'propaganda'
  7. BBC told to put more gay presenters on children's TV to 'familiarise' youngsters with different sexualities


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes