Γιατί τελικά πέθανε η μικρή Άννυ; (Βίντεο)


Το παρακάτω κείμενο το έγραψα πρώτα σαν άνθρωπος, μετά ως μητέρα μιας τετράχρονης κόρης, και τέλος σαν πολίτης που αναζητά την αλήθεια σε όλα αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα που συγκλονίζουν την καθημερινότητά μας.

Σαν άνθρωπος και μητέρα λοιπόν, σκέφτομαι ότι αν ήταν αλήθεια η ανάσταση νεκρών, όπως την περιγράφει η χριστιανική θρησκεία, η μικρούλα Άννυ και όλα τα αδικοχαμένα παιδάκια, είναι τα πρώτα που δικαιούνται μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. 
Αν υπήρχε η δυνατότητα μέσω της κλωνοποίησης να ξαναγεννηθούν όλα αυτά τα παιδάκια, μακάρι να ζούσαν ξανά ανάμεσά μας, κι αυτή τη φορά με σωστούς γονείς, που να τ' αγαπάνε. 
Δεν υπάρχει τίποτα θλιβερότερο από τον θάνατο, γιατί τίποτα δεν μπορεί να διορθωθεί μετά από αυτόν.
Τέλος σαν πολίτης που προσπαθεί να μη καταπίνει αμάσητο ό,τι του σερβίρουν, έχω να πω, ότι δεν πιστεύω τίποτα απ' όλα όσα έχουν ειπωθεί για την υπόθεση της μικρής Άννυ. Με βάση τις δηλώσεις του πατέρα ότι το παιδί βασανίστηκε και θανατώθηκε από Μεγάλη Πέμπτη μέχρι Κυριακή του Πάσχα και το γεγονός ότι στο διαμέρισμά του βρέθηκαν 10.000 €, με κάνει να εικάζω ότι το παιδί πουλήθηκε και βρήκε τελετουργικό θάνατο. Όσοι πιστεύουν ότι αυτό το ειδεχθές έγκλημα το έπραξαν σατανιστές, μάλλον φοβούνται να πουν την αλήθεια, ότι το παιδί θανατώθηκε από Σιωνιστές σύμφωνα με τις επιταγές της θρησκείας τους. Για όποιον έχει αμφιβολίες παραθέτω  το παρακάτω βίντεο. Τέλος ας μη ξεχνάμε ότι υπάρχει ολόκληρη διεθνής και ελληνική βιβλιογραφία πάνω σε αυτό το θέμα.
Συνεπώς η καλύτερη τιμωρία για την ελληνική δικαιοσύνη και για όλους τους ενόχους και εμπλεκομένους στην υπόθεση της μικρής Άννυ, θα ήταν να έκαναν ορό αλήθειας στους βιολογικούς γονείς της. Βάζω στοίχημα ότι θα συγκλονιζόμασταν με όλα αυτά που θα μαθαίναμε.
Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη από αυτή που μας σερβίρουν.
Αλλά ό,τι και να πάθουν οι γονείς, θα τους αξίζει, γιατί αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ένοχοι.

Αικατερινή Παπαδοπούλου

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes