Δηλαδή η κυρία του ΔΝΤ, εκλεκτής καταγωγής, υποψήφια της Soro-ΔΡΑΣΗΣ που ήταν συνέταιρος σε εταιρία CDS ...στήριζε μέχρι τώρα την οικονομία της χώρας από "πατριωτισμό" ...αλλά μετά που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τον "πατριωτισμό" της κι έβγαλε τα λεφτά της έξω.
Ας τα βλέπουν οι τρόμπες που ψήφιζαν το πρακτορείο της Δράσης με τον Soro-Μπουτάρη, τον Νίκο Δήμου-Ben Roubi, τον Βερέμη-ΕΛΙΑΜΕΠ-Soros και τον Βαλλιανάτο- Soros κ.λπ. κ.λπ.
Έκανε κι αυτή ότι έκαναν όλα τα λαμόγια της πολιτικής και θέλει να νιώσουμε εμείς τύψεις;
Και βλέπετε με πόση σοβαρότητα την αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ... παρά τη γελοία στάση της και τις παπαριές που ξεστομίζει.
Ξέρετε που τα είπε αυτά; Στο London School of Economics των Rothschild... προκειμένου να πλήξει διεθνώς την εικόνα της χώρας.
Θα ξαναζητήσει την ψήφο μας κι αυτή όπως ο Γιωργάκης που μας συκοφαντούσε και αποκαλούσε όλους τους Έλληνες διεφθαρμένους ...αφήνοντας εκτός τους προδότες συνεργάτες του.
Οι σκατόψυχοι στην Ελλάδα έχουν κι αυτοί το φανατικό τους κοινό... γενικά μιλώντας...
Ακολουθεί σχετικό άρθρο του "Πρώτου Θέματος":
Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η λιτότητα, ανέφερε
Μιράντα Ξαφά: Έχω αποσύρει τις καταθέσεις μου από τις ελληνικές τράπεζες
Η κυβέρνηση μιλά για αναδιανομή πλούτου αντί για παραγωγή του - Θέλει να προσφέρει επιδόματα, με χρήματα άλλων, δήλωσε σε ομιλία του London School of Economics το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ
Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η Mιράντα Ξαφά, επικεφαλής της E.F. Consulting και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχει ήδη αποσύρει το σύνολο των καταθέσεών της από τις ελληνικές τράπεζες.
Μιλώντας σε εκδήλωση του London School of Economics, την οποία διοργάνωσαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Τραπεζιτών Ηνωμένου Βασιλείου, η Μιράντα Ξαφά παραδέχθηκε πως «έχει τραβήξει όλα τα λεφτά της από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα».
«Η κυβέρνηση μιλά για αναδιανομή πλούτου αντί για παραγωγή του», σχολίασε, για να προσθέσει πως η κυβέρνηση, στην ουσία, θέλει να προσφέρει κοινωνικά επιδόματα με χρήματα άλλων, διότι «μπορεί να λέει ότι ζητά χρόνο, αλλά στην ουσία ζητάει χρήματα».
Η Μιράντα Ξαφά παρατήρησε επίσης πως δεν επιλέγει κάποιος τη λιτότητα, αλλά αυτή εφαρμόζεται ως αντάλλαγμα για την παροχή βοήθειας.
Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η λιτότητα, ούτε το υψηλό χρέος, του οποίου το κόστος εξυπηρέτησης είναι πολύ χαμηλό, αλλά το γεγονός ότι δεν παράγει για να εξάγει και για να είναι πιο ανταγωνιστική, κατέληξε.
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου
Δημοσίευση σχολίου