Μόλις τελειώσουν την βρομοδουλειά... τους εκτοπίζουν


Κι όπως συμβαίνει συνήθως, οι επαγγελματίες δολοφόνοι που χρησιμοποιήθηκαν από τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να σκοτώσουν, να βιάσουν και να βασανίσουν τους φιλορώσους Ουκρανούς... δεν έχουν πλέον κανέναν ρόλο στη νέα κατάσταση και είναι πλέον καταζητούμενοι.

Η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί ανθρωπόμορφα κτήνη για να πετύχει τη βίαιη ανατροπή της ανεπιθύμητης κυβέρνησης και μετά τα ξεφορτώνεται για να επανδρώσει την κυβέρνηση με φοβισμένα ανδρείκελα.
Γι' αυτό οι επαναστάτες του 1821 δεν είχαν πλέον θέση στην Ελληνική Κυβέρνηση, γι' αυτό οι κομμουνιστές αντάρτες επίσης εξοβελίστηκαν μετά την υποχώρηση των Γερμανών με αποτέλεσμα να αιματοκυλήσουν τη χώρα στην προσπάθειά τους να βρεθούν στην εξουσία.
Το ίδιο κάνει και η Διεθνής κοινότητα με τους αποκεφαλιστές της ISIS στη Συρία. Τους εξόπλισαν, τους εκπαίδευσαν, τους αμόλησαν στη Συρία για να πετύχουν την ανατροπή του Άσαντ... κι όταν επιτευχθεί αυτό ...θα τους κυνηγήσουν μέχρι την άκρη του κόσμου, ώστε τη διακυβέρνηση της Συρίας να αναλάβει έτοιμο σχήμα ανθρώπων-πρακτόρων της λέσχης Bilderberg. Μέχρι τότε το Ισραήλ που σκοτώνει μωρά στη Γάζα... παρέχει και Ιατρική βοήθεια στους αποκεφαλιστές.




Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes