Τελικά αυτή η δήθεν προοδευτική Αριστερή Διανόηση δεν έχει τον Θεό της

Και τι δεν μηχανεύεται, τι δεν μηχανεύεται;


Από τον καιρό που έχει συνταχθεί και επίσημα πλέον, στο πλευρό της Νέας Τάξης Πραγμάτων (δεκαετία του 90), για την επιβολή της πιο απάνθρωπης δικτατορίας που γνώρισε ποτέ ο κόσμος μας δείχνει καθημερινά το πραγματικό, φασιστικό της πρόσωπο. 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δικτύωσης η παραπάνω φωτογραφία συνοδευόμενη και με φωτογραφίες πνιγμένων παιδιών για να μας δείξει πόσο φασίστες και απάνθρωποι είναι οι Έλληνες και την δήθεν ικανοποίησή τους, που αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έφταναν ποτέ στην στεριά.
Η εμπορία του ανθρώπινου πόνου δεν έχει όρια. Το παζάρι της διακίνησης, (εξαγωγής και εισαγωγής), ανθρωπίνων ψυχών συνεχίζεται. Η αποψίλωση ολόκληρων πληθυσμών και περιοχών του πλανήτη καλά κρατεί, η διάλυση ολοκλήρων χωρών προχωρά σταθερά και τα σύνορα αλλάζουν καθημερινά σαν ακορντεόν (όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης). Και όλο αυτό το έγκλημα συντελείται κάτω από τον μανδύα του... Ανθρωπισμού της Αλληλεγγύης και της Αγάπης δήθεν.
Έχω την εντύπωση μάλλον, πως το... "Θηρίο," μας δείχνει τα δόντια του σ' ένα απέραντο και γλυκύτατο χαμόγελο!
Εμείς απλά χειροκροτούμε.
Υ.Γ 1. Ο Χίτλερ (όσο κι αν δεν αρέσει αυτό σε μερικούς), ένας "μεγάααλος" ..."προοδευτικός" και ..."διανοητής" ήταν του Σοσιαλισμού, σαν αυτούς που έχουμε σήμερα.
Υ.Γ 2. Ο παραπάνω πόλεμος με τις φωτογραφίες και την προπαγάνδα δεν γίνεται μόνο κατά της Ελλάδος αλλά εναντίων όλων των χωρών της Ευρώπης. Μιλάμε για μια παγκόσμια Σοσιαλιστική κινητοποίηση. 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes