Ο αιώνιος Εβραίος...


Η "Ρωσική" επανάσταση σχεδιάστηκε από ΜΗ Ρώσους, που άλλαξαν τα επίθετά τους κατά τη διάρκεια της οποίας έχασαν τη ζωή τους πάνω από 20.000.000 Ρώσοι. Ένας μόνο ΜΗ Ρώσος υπέγραψε τον θάνατο 10.000.000 ανθρώπων επί Στάλιν.

Η επανάσταση των "Νεοτούρκων" σχεδιάστηκε από ΜΗ Τούρκους, που άλλαξαν τα επίθετά τους και αυτοί ευθύνονται για τον θάνατο 500.000 Ελλήνων τουλάχιστον κι ενός εκατομμυρίου Αρμενίων.
Στην Αμερική τις πιο σημαντικές θέσεις καταλαμβάνουν ΜΗ Αμερικανοί που άλλαξαν τα επίθετά τους κι αυτοί ενέπλεξαν τους Αμερικανούς πολίτες σε εκατοντάδες πολέμους σε όλον τον κόσμο σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς Στρατιώτες κι εκατομμύρια ανθρώπων άλλων εθνικοτήτων.
Βλέπετε πόσο σημαντικό είναι να ΜΗΝ γνωρίζουμε ούτε καν τα πραγματικά ονόματα αυτών που αποφασίζουν για τη ζωή και τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων; Καταλαβαίνετε πόσο πιο ελεύθερα κινούνται ανάμεσά μας, παριστάνουν τους δικούς μας, τους εκπροσώπους μας ώστε να μπορούν να μας αλυσοδένουν και να μας εκμεταλλεύονται; Κι αντί τα εγκλήματα που διαπράττουν εναντίον μας να τα θεωρούμε εχθρική πράξη και προδοσία ...να πιστεύουμε ότι πρόκειται για "αναγκαίο κακό" στο όνομα μιας άσπρης μέρας που δεν θα δούμε ποτέ...
Το "πεντακάθαρο" Κομμουνιστικό Κόμμα "Ελλάδος" ιδρύθηκε από ΜΗ Έλληνες και πρωταγωνίστησε σ' έναν εμφύλιο που σκότωσε 154.000 Έλληνες και οδήγησε στην εξορία άλλων 684.000 Ελλήνων. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, κατά τον εμφύλιο καταστράφηκαν 47.000 κατοικίες, 240 βιομηχανικές επιχειρήσεις και νοσοκομεία, 930 γέφυρες, 1.650 σχολεία κι εξοντώθηκαν 1.500.000 ζώα. Για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ χιλιάδες από αυτούς τους συμμορίτες έλαβαν και σύνταξη εθνικής αντίστασης ...για την προσφορά τους στη Διεθνή Μαφία της Τοκογλυφίας. Κάθε καταστροφή που προκάλεσαν ...σήμαινε ένα νέο τοκογλυφικό δάνειο στις πλάτες των Ελλήνων.
Ο ιδρυτής του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια δεν γεννήθηκε καν στην Ελλάδα και μόλις 7 χρόνια μετά την εγκατάστασή του στην Ελλάδα ...εκλέχτηκε και βουλευτής στις πλάτες των Ελλήνων. 
Ήταν κολλητός με τους Νεότουρκους που ήταν ΜΗ Τούρκοι ...και έβαλε τα δυνατά του μαζί με την Ισραηλιτική Κοινότητα, που ίδρυσαν οι Rothschild, για να συνεχιστεί η Μικρασιατική Εκστρατεία μέχρι να μετατραπεί σε Μικρασιατική Καταστροφή. 
Επίσης μετά την "Ελληνική" επανάσταση του 1821 η "απελευθερωμένη" Ελλάδα ...απέκτησε Γερμανό Βασιλιά, Αγγλικό, Ρωσικό, Γαλλικό κόμμα κι έναν Rothschild για Τραπεζίτη μαζί με τεράστια χρέη από εικονικά δάνεια που πληρώνουμε μέχρι σήμερα.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ...πρόκειται για συμπτώσεις...














Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes