Σεμινάριο υπέρ των gay μέσα σε δημοτικό από άντρες με... γόβες!


Ό,τι θέλουν μπορούν να επιβάλλουν στην Παιδεία οι «διαφωτιστές» πράκτορες της Κυβέρνησης. Η αθλιότητα των Υπουργείων δεν έχει σταματημό πλέον ...γιατί ξέρουν ότι κανείς δεν θα ξεσηκωθεί. Εφόσον η δράση τους δεν αφορά τη μισθοδοσία δεν κουνιέται φύλλο. Μόνο οι περικοπές μισθών αποτελούν αιτία πολέμου στις μέρες μας.

Δεν αρκεί που τα παιδάκια βλέπουν στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στα videoclip αποκλειστικά ομοφυλόφιλους. Πρέπει να εντάξουν την προπαγάνδα και στη σχολική παιδεία. 
Η Δημόσια Παιδεία είναι από τα μεγαλύτερα όπλα του Συστήματος ενάντια στα θύματά του. 
Μέσω της Παιδείας εξυμνούνται οι πράκτορες, καθυβρίζονται οι πραγματικοί αντιστασιακοί, αποσπάται η προσοχή στα ανούσια και αφαιρούνται χρήσιμα ονόματα και πληροφορίες που δεν πρέπει να μάθουμε. Μόνο έτσι καταφέρνουν να μην καταλάβουμε τους μηχανισμούς που κρατούν το Σύστημα στα πόδια του. Έχει τεράστια σημασία για το Σύστημα η υποχρεωτικότητα της Παιδείας ...για να προετοιμαστούν σωστά οι επόμενες γενιές των δούλων κι υπηρετών της εξουσίας.
Γράφει σχετικά η "Δημοκρατία":

Σχολεία ομοφυλοφιλίας με άδεια του υπ. Παιδείας



...ενώ ο Φίλης εγκαλεί τη «δημοκρατία» και παριστάνει ότι δεν τον άδειασε το Μαξίμου

Τι άλλο θα δούμε! Σεμινάριο υπέρ των γκέι μέσα σε δημοτικό από άντρες με... γόβες
Παρακμιακό συνέδριο-φιέστα για δασκάλους και καθηγητές από ομάδα εκπαιδευτικών με στόχο την προώθηση της «διαφορετικότητας». Διαφήμισε με εγκύκλιο την εκδήλωση-ντροπή ο γενικός γραμματέας Ιωάννης Παντής

Παρά φύσιν σεμινάρια ντροπής
Περιθωριακή ΜΚΟ -με πολιτική κάλυψη του υπ. Παιδείας- διοργανώνει συνέδριο για δασκάλους υπέρ των gays σε δημοτικό
Το άνοιγμα της συζήτησης για τα διεμφυλικά άτομα στον χώρο του σχολείου, και μάλιστα με τις «ευλογίες» του υπουργείου Παιδείας, προωθεί μια περιθωριακή ΜΚΟ με την ονομασία «Πολύχρωμο Σχολείο». 
Η οργάνωση αυτή απηύθυνε πρόσκληση σε δασκάλους δημοτικών (!!!) σχολείων και καθηγητές γυμνασίου και λυκείου να παρακολουθήσουν τις εργασίες διήμερου συνεδρίου με τον -εύγλωττο, είναι η αλήθεια- τίτλο «Καλές πρακτικές για τη διαμόρφωση συμπεριληπτικού σχολικού πλαισίου πάνω σε θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου, έκφρασης φύλου και χαρακτηριστικών φύλου».
Το συνέδριο-σεμινάριο υπέρ των γκέι για εκπαιδευτικούς ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα στο 66ο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας στο Μεταξουργείο. Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής ενημέρωσε με έγγραφό του όσους εκπαιδευτικούς τυχόν επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν το συνέδριο, δίνοντας πολιτική κάλυψη. 
Αίσθηση και ερωτήματα τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα όσο και σε γονείς προκαλεί η θεματολογία του συνεδρίου. Σε αυτό θα συζητηθούν θέματα για τις ταυτότητες του φύλου, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν στοιχεία έρευνας του «Πολύχρωμου Σχολείου» σχετικά με ομοφοβικά και τρανσφοβικά περιστατικά από τη σχολική ζωή, θα συζητηθεί εισήγηση για την ανάγκη «προώθησης του συμπεριληπτικού σχολείου ως καθήκον της Πολιτείας απέναντι στα παιδιά και τα δικαιώματά τους», θα αναλυθούν «Εκπαιδευτικό υλικό για την υποστήριξη ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπων», ακόμα και «πρακτικές διαχωρισμού ως προς το φύλο στο δημοτικό σχολείο» (!), ενώ όσοι συμμετάσχουν θα συζητήσουν και για τις «Συνήθεις αντιδράσεις γονέων στο coming out (sic) του ΛΟΑΤΚΙ παιδιού τους». 
Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η ΜΚΟ «Πολύχρωμο Σχολείο» μέσα από αυτήν τη συγκέντρωση, με τον μανδύα της αποδοχής της διαφορετικότητας και της εξάλειψης των διακρίσεων στον χώρο του σχολείου, ουσιαστικά προωθεί το ευρύτερο άνοιγμα της συζήτησης για την αναγνώριση της ύπαρξης ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι/-ες, Τρανς, Κουίρ, Ιντερσεξ) κοινότητας στον χώρο του σχολείου.




Ποιοι είναι 
Σύμφωνα με τα στοιχεία στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, «το “Πολύχρωμο Σχολείο” είναι μια εθελοντική μη κερδοσκοπική συλλογικότητα επιστημόνων που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2009 με αρχική ονομασία “Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση”. Η ομάδα είχε ως αρχικό σκοπό να σπάσει τη σιωπή στον εκπαιδευτικό χώρο και να αναδείξει το θέμα των διακρίσεων γύρω από ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου και χαρακτηριστικών φύλου».

Ψεύδεται(;) το υπουργείο
Το υπουργείο Παιδείας, πάντως, απάντησε έπειτα από ερώτηση της «δημοκρατίας» ότι ούτε την οργάνωση «Πολύχρωμο Σχολείο» γνωρίζει ούτε έχει υπό την αιγίδα του το συνέδριο που διοργανώνεται. Ωστόσο, το σχετικό έγγραφο που παρουσιάζουμε σήμερα (όπου ουσιαστικά διαφημίζεται το παρακμιακό συνέδριο) διαψεύδει το υπουργείο. Αποδεικνύεται ότι, μετά την περιβόητη εβδομάδα για τις «έμφυλες ταυτότητες», στελέχη του υπουργείου Παιδείας σκοπίμως προωθούν την ομοφυλοφιλία στα σχολεία.

Μητροπολίτης Γλυφάδας: «Προωθούν την ομοφυλοφιλία»
Την έντονη ενόχλησή της για τη διεξαγωγή του συνεδρίου εξέφρασε η Μητρόπολη Γλυφάδας. Ο μητροπολίτης Παύλος ενημέρωσε και την Ιερά Σύνοδο, εφιστώντας την προσοχή για τις επιδιώξεις των διοργανωτών του συνεδρίου. Επιπλέον, η Μητρόπολη Γλυφάδας με καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε ότι το συνέδριο «με τον μανδύα της αποδοχής της διαφορετικότητας και της εξάλειψης των διακρίσεων στον χώρο του σχολείου ουσιαστικά προωθεί την ομοφυλοφιλία». 

Η Μητρόπολη σημειώνει, βέβαια, ότι «ως ορθόδοξοι χριστιανοί, πρώτοι εμείς είμαστε, λόγω της χριστιανικής μας ιδιότητας, κατά των διακρίσεων και υπέρ της αποδοχής όλων των ανθρώπων, και των πιο διαφορετικών, όχι όμως και υπέρ της διαστροφής τους», καθώς «τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα να μάθουν πώς να γίνουν ευτυχισμένα. Και τότε δεν θα χρειάζονταν ημερίδες και συνέδρια κατά των διακρίσεων και του σχολικού εκφοβισμού, διότι θα υπήρχε αγάπη, η αληθινή αγάπη που συνοδεύει την κάθαρση από τα πάθη».

Ενώ οι δάσκαλοι... όταν η δράση τους δεν αφορά τη μισθοδοσία, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, δεν κουνιέται φύλλο.









Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

http://stavretta.blogspot.gr/ είπε...


Costas Wills - Κώστας Ουίλς 11 03 2017
https://www.youtube.com/watch?v=oWvAMP8Zm1s
στο 1:42:00 ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....

Ανδρέας Μάστορας είπε...

Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ 1981, ΜΕΣΩ TOΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ, ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΞΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ.
https://www.flickr.com/photos/31270027@N08/8532780829/in/album-72157679175755641/

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes