Παράνομος αγρότης απασχολούσε Μη Νόμιμους μετανάστες!


Το τμήμα Δίωξης ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ μετανάστευσης συνέλαβε αγρότη γιατί απασχολούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ...όχι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ αλλά ...ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες. Η λέξη ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ κολλάει μόνο σε Έλληνα πολίτη ...γιατί αν κολλήσει σε αλλοδαπό ...ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή.

Βλέπετε πόσο προσεκτικοί είναι με τη χρήση τη λέξης ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και πως μετριάζουν τα συναισθήματα του αναγνώστη προς τους ΜΗ ΝΟΜΜΟΥΣ μετανάστες σε αντίθεση με τον εργοδότη τους που συνελήφθη για τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ του. 
Το μεταναστευτικό είναι αποτέλεσμα ακόμα μίας μεγάλης μπίζνας του συστήματος και για να βάλουμε το χέρι στην τσέπη πρέπει να μας προετοιμάσουν συναισθηματικά να αναλάβουμε εμείς το κόστος.
Πρέπει να μας γεμίσουν ενοχές για κάτι που δεν προκαλέσαμε εμείς.
Εννοείται πρέπει να μην βλέπουμε εχθρικά τους μετανάστες ...αλλά ΟΥΤΕ κι αυτούς που τους ανάγκασαν να γίνουν μετανάστες. 
Οι πιο άθλιοι κλέφτες κι απατεώνες καναλάρχες και δημοσιογράφοι ...που ρήμαξαν το Δημόσιο χρήμα, που θα σκότωναν και τη μάνα τους για τα λεφτά ...μας δείχνουν νύχτα-μέρα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ και ντοκιμαντέρ για τους μετανάστες προσπαθώντας να ενοχοποιήσουν ΕΜΑΣ ώστε να αναλάβουμε το κόστος ...αντί να αναδείξουν τους πραγματικούς ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ (βλέπε Ισραήλ και ΝΑΤΟ). Αυτούς δηλαδή που ξοδεύουν ΜΟΝΟ για την αποσταθεροποίηση και την εκμετάλλευση των χωρών προέλευσης των μεταναστών κι όχι για την αποτροπή των εγκλημάτων που γίνονται στις χώρες τους. 
Οι εργοδότες των μισθοφόρων αποκεφαλιστών φροντίζουν μέσω των ΜΜΕ να μετακυλήσουν τους κινδύνους και το κόστος των εγκλημάτων τους σ' εμάς.
Και βέβαια η ανθρώπινη εκδοχή του ότι έδινε ένα μεροκάματο σε 3 φτωχούς μετανάστες ...έστω και παράνομα ...δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη ...διότι το ΚΡΑΤΟΣ χάνει έσοδα, οι τοκογλύφοι αγωνιούν ...και κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τα συναισθήματα των τοκογλύφων.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes