«Εξυγίανση» και των υγιών επιχειρήσεων με έξοδα ημών των «καθυστερημένων»


Παρά τα τεράστια ποσά απλήρωτων λογαριασμών ο ΑΔΜΗΕ είχε δεκάδες εκατομμύρια καθαρών κερδών... κι όμως ετοιμάζονται να τον ξεπουλήσουν σε ιδιώτες, αφού βέβαια τον απαλλάξουν από τους ακριβούς εργαζόμενους που οδεύουν για τη σύνταξη με χρηματοδότηση εθελούσιας εξόδου.

Υπερ-Εξυγίανση και των υγιών επιχειρήσεων για λογαριασμό των ιδιωτών με έξοδα του Δημοσίου, δηλαδή ημών των καθυστερημένων. 
Έτσι γεμίζουν μηδενικά οι λογαριασμοί στις Λίστες Λαγκάρντ.

Γράφει σχετικά η "REAL":


Σε 491,8 εκατ. ευρώ διαμορφώνεται η αποτίμηση για το 51% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ που κατείχε η ΔΕΗ, αναφέρει η επιχείρηση σε διευκρινιστική ανακοίνωσή της προς το Χρηματιστήριο, σχολιάζοντας δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου.
Η αποτίμηση έγινε από την εταιρεία Deloitte Business Solutions. Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι με την πράξη έγκρισης της τροποποίησης του καταστατικού της ΔΕΗ που καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ, εγκρίθηκε η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ. Κατ' αναλογική εφαρμογή του νόμου 2190/1920, για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ και την επιστροφή σε είδος στους μετόχους της των μετοχών της ΕΝΣΥΜ, κρίθηκε ότι δεν απαιτείται η εκπόνηση νέας αποτίμησης.
Τέλος, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενη ανακοίνωση της ΔΕΗ, το καθαρό ποσό της επιστροφής κεφαλαίου που θα λάβει η ΔΕΗ από τον ΑΔΜΗΕ, σε εκπλήρωση σχετικής επιταγής του Ν.4389/2016, ανέρχεται σε 92,9 εκατ. ευρώ και όχι σε 130 εκατ.ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον ΑΔΜΗΕ στην παρακάτω φωτογραφία:

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes