Μπήκαν και οι Ιρανοί στη Συρία υποστηρίζοντας τα Ρωσικά μαχητικά

Τρίζουν τα δόντια οι Ισραηλινοί σε Ρωσσία-Ιράν! 


Μόλις 150 χιλιόμετρα από τα ισραηλινά σύνορα έφτασαν προχτές (Σαββάτο) και χτες (Κυριακή) τα ιρανικά μαχητικά αεροσκάφη που συνοδεύουν τα ρωσικά βομβαρδιστικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες ισραηλινές πηγές πρόκειται για δεκάδες ιρανικά αεροσκάφη που εισήλθαν και επίσημα στον συριακό εναέριο χώρο.
Οι Ιρανοί πετούν με F-14 και MIG-29 σε αποστολές εναέριας υπεροχής και καλύπτουν τα ρωσσικά TU-22M3, TU-160 και TU-95MS.
Οι Ισραηλινοί θεωρούν πως η σημερινή μετάβαση του Ρώσου προέδρου Βλαδίμηρου Πούτιν στην Τεχεράνη μαζί με δεκάδες αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων έχει σαν σκοπό να συντονίσει τα επόμενα βήματα Ρωσσίας - Ιράν, ενώ ο ίδιος ο Ρώσος Πρόεδρος χειρίζεται τα απόρρητα αυτά ζητήματα.
Το Ισραήλ, απ' ό,τι φαίνεται, δεν θα αφήσει χωρίς απάντηση την παρουσία του Ιράν στην Συρία και μάλιστα τόσο κοντά στα σύνορά του. Αυτό θα το αντιληφθούμε τις επόμενες ημέρες (μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα). 
Το ζήτημα που προκύπτει είναι: ποια θα είναι η ρωσική αντίδραση στις τυχοδιωκτικές ενέργειες των Σιωνιστών του Ισραήλ, οι οποίοι ετοιμάζονται για μείζονα πρόκληση.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes