Νέα επίθεση των πρακτόρων του ΠΑΜΕ κι άλλων συνδικάτων εκβιαστών εναντίον επιχείρησης Ελληνικών συμφερόντων


Παρίσταναν τους απεργούς και "περιφρουρούσουν" την μαϊμού απεργία ώστε οι πραγματικοί εργαζόμενοι να μην μπορούν να εργαστούν και να εμφανίζονται ως απεργοί. 

Ο Τσίπρας με τα Μνημόνια από τη μία ...και το ΠΑΜΕ με επιτόπια επίθεση από την άλλη ...δεν θα μείνει καμία Ελληνική επιχείρηση στην Ελλάδα... ώστε να έρθουν τα ξένα αφεντικά τους και να βρουν το πεδίο ελεύθερο από ανταγωνιστές. 
Αν ακούσετε το ΠΑΜΕ να οργανώνει κινητοποίηση εναντίον εταιρίας ξένων συμφερόντων ...γράψτε μου.
H λέξη "συνδικαλισμός" σε εταιρία περιούσιων συμφερόντων απαγορεύεται.

Διαβάζουμε σχετικά στη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ":


Ανάμεσα στους 28 συλληφθέντες είναι ο γενικός γραμματέας του Κέντρου, Λεωνίδας Στολτίδης και μέλη του συνδικάτου Επισιτισμού
Την άμεση απελευθέρωση των 28 ατόμων, η προσαγωγή των οποίων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, μετά από συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες το βράδυ έξω από εργοστάσιο στη Νεοχωρούδα, μετατράπηκε σε σύλληψη, ζητά το Εργατικό Κεντρο Θεσσσαλονίκης, από την ανακοίνωση του οποίου προκύπτει ότι ανάμεσα στους “28”, είναι ο γενικός γραμματέας του Κέντρου, Λεωνίδας Στολτίδης και μέλη του συνδικάτου Επισιτισμού.
Στην ανακοίνωση καταγγέλλεται η διοίκηση της εταιρείας έξω από το εργοστάσιο της οποίας έγινε η συγκέντρωση, ότι “πριν από λίγες ημέρες προχώρησε σε απολύσεις συναδέλφων και παράλληλα αφήνει επί μήνες απλήρωτους τους εναπομείναντες εργαζόμενους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας”.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ αναφέρεται ότι οι “28” ήταν “απεργοί που περιφρουρούσαν την απεργία καθώς επίσης και εργαζόμενους από το εργοστάσιο της Χαλκίδας, της ίδιας εταιρείας, που βρέθηκαν στο εργοστάσιο για να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους” και ανάμεσα τους “βρίσκονται επίσης, μέλη και στελέχη του ΠΑΜΕ, που βρίσκονταν στο πλευρό τους, συμπεριλαμβανομένων 4 μελών της διοίκησης του Κλαδικού Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας”.

Το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι η αστυνομική επιχείρηση έγινε “με οργανωμένη και μαζική επέμβαση μονάδων καταστολής παρουσία Πταισματοδίκη” και απευθύνει έκκληση στις “συνδικαλιστικές οργανώσεις να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους απεργούς εργάτες των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων”, όπου έγινε η επέμβαση.

Και έρχεται να συμπληρώσει το "ALTSANTIRI":

Αφέθηκαν ελεύθεροι 27 από τους 28 οι οποίοι είχαν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, μετά τη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από εργοστάσιο στη Νεοχωρούδα.
Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση, «κατόπιν ανάκλησης των εγκλήσεων, που είχαν γίνει από την πλευρά της επιχείρησης, αφέθηκαν ελεύθεροι, με εξαίρεση έναν αλλοδαπό, ο οποίος στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων».
Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί η υποβολή έγκλησης και από την πλευρά των προσαχθέντων, κατά των υπευθύνων της επιχείρησης και συνελήφθη ένας εκπρόσωπός της. Όμως, και αυτή η έγκληση αποσύρθηκε και ο εκπρόσωπος της επιχείρησης αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τις προσαγωγές των 28 ατόμων.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes