ISIS: Η λεγεώνα των ξένων του Ισραήλ...


Η ISIS έχει αιματοκυλήσει όλες τις χώρες ΓΥΡΩ από το Ισραήλ ...αλλά ουδέποτε πείραξε τρίχα Ισραηλινού... Το Ισραήλ εξοντώνει συστηματικά μουσουλμάνους και Παλαιστίνιους ειδικότερα ...αλλά δεν έχει ακουμπήσει ούτε τρίχα μισθοφόρου της ISIS.

Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει κυβερνητικές εγκαταστάσεις της Συρίας και δεν έχει πετάξει ούτε κομφετί εναντίον της ISIS που υψώνει τη σημαία της δίπλα ακριβώς στα φυλάκια των Ισραηλινών στα υψίπεδα του Γκολάν παρά το γεγονός ότι ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο πλανήτης «θρήνησε» τους Γάλλους πολίτες που σκότωσε η ISIS. Ήρθε μέχρι και ο Πούτιν από τη Μόσχα στη Συρία να εξουδετερώσει την ISIS που λειτουργούσε ανενόχλητα κοντά στους Ισραηλινούς ...κι οι οποίοι βομβάρδισαν αρκετές φορές τους Σύριους για να βοηθήσουν την ISIS να προωθηθεί προς τη Δαμασκό. 
Το Ισραήλ βαφτίζει «τρομοκράτες» 13χρονα παιδιά Παλαιστινίων και τα εκτελεί, αλλά η ISIS προστατεύεται, δέχεται ιατρική περίθαλψη και δεν κινδυνεύει από τον ισχυρό στρατό του Ισραήλ. 
Οι Ευρωπαίες υπηρέτριες του Ισραήλ, όχι μόνο δεν ζήτησαν από το Ισραήλ να πάψει να προστατεύει την ISIS ...αλλά κάνουν τα στραβά μάτια όταν το Ισραήλ βομβαρδίζει τους Σύριους και τους Παλαιστίνιους. 
Αυτούς που μας παρουσίαζαν ως «εξεγερμένους» Σύριους ...βλέπουμε στο τελευταίο διάγραμμα ότι ήταν απλά μισθοφόροι από διάφορες χώρες που ταξίδεψαν ανενόχλητοι προς τη Συρία, εκπαιδεύτηκαν, εξοπλίστηκαν και ισοπέδωσαν μία χώρα που διανοήθηκε να αντισταθεί στην αυτοκρατορία των τοκογλύφων.








Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes