Η κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού ...ήταν τεστ της ρωσικής ανοχής


Οι Αμερικανοσιωνιστές, με συνεργούς τους και εκτελεστικό βραχίονα τους Τούρκους, σε επιχειρησιακό - υποστηρικτικό επίπεδο, χρηματοδοτούσαν, εκπαίδευαν, νοσήλευαν και υποστήριζαν παντοιοτρόπως τους τζιχαντιστές του ISIS.

Του ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

Η κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους που υπερίπτατο στον συριακό εναέριο χώρο, σκοπό είχε να δοκιμάσει τα όρια ανοχής της Ρωσίας. Είτε προεκλήθη κατ' εντολήν του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, είτε από καθαρά τουρκική πρωτοβουλία, στοχεύει στο να εξωθήσει την Ρωσία στα άκρα σε μια συγκρουσιακή κατάσταση με το ΝΑΤΟ. 
Εάν δεν το πράξει, που φαίνεται ότι το αποφεύγει πάσει θυσία, η Μόσχα έχει υποστεί μια διπλωματική και στρατιωτική ήττα, οι συνέπειες της οποίας θα διαφανούν στο εγγύς μέλλον.
Το σίγουρο πάντως είναι πως πόλεμος δεν θα ξεσπάσει και όσοι ρωσοτουρκικοί πόλεμοι έγιναν κατά το παρελθόν, έκαναν την Μόσχα να χρησιμοποιεί τους Έλληνες σαν μοχλό πιέσεως και τους εξωθούσε σε επανάσταση για αντιπερισπασμό και μόλις ικανοποιούνταν οι ρωσικές φιλοδοξίες, οι Έλληνες εγκαταλείπονταν στην τύχη τους...
Αυτό το τελευταίο προς γνώσιν όσων ονειρεύονται εν μέσω χειμερινής νυκτός να τους "σώσει" το "ξανθό γένος"...



Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes