Olympia.gr: "Πατριώτης ο Τσίπρας στην Τουρκία" ...στο Ισραήλ;


Το πολιτικού τύπου πρωτόκολλο στην Τουρκία ο Τσίπρας δεν το τήρησε και δεν κατέθεσε στεφάνι στο Μαυσωλείο του περιούσιου Κεμάλ. Πανηγυρίζουν οι πατριώτες του Olympia.

Οι Κεμαλιστές έχουν πέσει στο 25% κι ο Ερντογάν "καθαρίζει" το τοπίο από τα δικά τους δίκτυα. Δεν ήταν και πολύ δύσκολο να παρακάμψει το πρωτόκολλο στη συγκεκριμένη συγκυρία ...ο "πατριώτης" Τσίπρας.
Όμως ο άθεος "πατριώτης" Τσίπρας, που δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο ...τήρησε με απόλυτο σεβασμό το καθαρά θρησκευτικού τύπου πρωτόκολλο που απαιτούν οι Σιωνιστές από τις υπηρέτριες που κάνουν επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ. Φόρεσε το κιπά, τον φωτογράφισαν οι Ισραηλινοί να το έχουν για ενθύμιο του προσκυνήματος ...και μούγκα οι πατριώτες του Olympia. 
Λόγο για να πανηγυρίσει για τον "ήρωα" Τσίπρα βρήκε και η έγκριτη ΑΥΓΗ... "Ο μόνος Πρωθυπουργός που κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου" ...Σίγουρα ήταν ο μόνος Πρωθυπουργός που κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο ...για το 2015...
Μαζί με την ΑΥΓΗ Μοσάντ ...πανηγυρίζει και το Ολυμπία του κουμπάρου... 
Μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχα... 
Τα Νοσοκομεία δεν έχουν φάρμακα για χημειοθεραπεία, προσωπικό και μηχανήματα... αλλά τα πρώτα 45.000.000 δολάρια για το μεγάλο κόλπο με τα ελικοφόρα αεροπλανάκια του ΝΑΤΟ ...ήδη εκταμιεύθηκαν.











Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes