Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι ένωσαν τους Ευρωπαίους "ηγέτες"


Για να προχωρήσουν σε συμμαχία διαφορετικές ομάδες συμφερόντων ...χρειάζεται ένας κοινός εχθρός. "Ενωμένοι ενάντια στην τρομοκρατία!"...Δύο τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γαλλία ειδικά, για συμβολικούς λόγους, ένωσαν τους Ευρωπαίους "ηγέτες" καθιστώντας όλες τις χώρες πιθανούς στόχους τρομοκρατίας.

Οι προδότες που μας κυβερνούν ακολούθησαν τις εντολές των ξένων για κυρώσεις ενάντια στη Ρωσία, το Ιράν, τη Συρία, τη Λιβύη κλπ. ενώ προσκυνούν τους Σαουδάραβες και Καταριανούς αποκεφαλιστές, πάλι με βάση τα συμφέροντα των ξένων. 
Και το πρόβλημα που δημιούργησαν οι ξένοι έγινε με το ζόρι ...ΔΙΚΟ ΜΑΣ πρόβλημα και οικονομικού τύπου αλλά και πρόβλημα εθνικής ασφάλειας.
Σπουδαία ευκαιρία να μεταφέρουν ειδικές εξουσίες στα Ευρωπαϊκά όργανα ασφάλειας που από διακοσμητικό ρόλο θα αποκτήσουν, υποδομές, χρηματοδότηση και δυνατότητα επιβολής αποφάσεων στις αντίστοιχες εθνικές υπηρεσίες ασφάλειας.
Εντελώς συμπτωματικά ο Αρχηγός της Europol σπούδασε στο London School of Economics ...των Rothschild για να βλέπει τον κόσμο όπως ακριβώς συμφέρει τον Σιωνισμό και τους Τοκογλύφους.






Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes