Βιομηχανία Ολοκαυτώματος: Η παρωδία συνεχίζεται και εντείνεται...


Η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος αποδίδει αμέτρητα χρήματα και νομιμοποιεί όλα τα εγκλήματα των Σιωνιστών. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν 24 ώρες χωρίς κάποια αναφορά στο Ολοκαύτωμα ή τον Χίτλερ από τα ΜΜΕ ή από τα λαμόγια της πολιτικής.
22χρονος Γερμανός με τον βαθμό του Λοχία (!) οδήγησε στο θάνατο 170.000 (!) αιχμαλώτους στο Άουσβιτς... κι εμείς οφείλουμε να το πιστέψουμε γιατί μπορεί να μας πιάσει και ο σχετικός νόμος. Επειδή η Γερμανία καταβάλλει μέχρι σήμερα δισεκατομμύρια στους Ισραηλινούς... πρέπει να συνεχιστεί οπωσδήποτε η παρωδία των στημένων δικαστηρίων που ξεκίνησε μετά τον Β' Π.Π. από την παρωδία της Δίκης της Νυρεμβέργης. 
Οι σύμμαχοι που ήταν υπεύθυνοι για παρόμοια και για χειρότερα εγκλήματα από αυτά των Γερμανών ...εγκατέστησαν δικούς τους πράκτορες στις κυβερνήσεις των "συμμαχικών" χωρών που φρόντισαν να υπογράψουν ειδικές συμφωνίες μέσω των οποίων απαγόρευσαν πρακτικά στους λαούς να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των "συμμάχων". 
Χιλιάδες Πειραιώτες που εξαερώθηκαν από "συμμαχικό" βομβαρδισμό... αποτελούν ένα "ασήμαντο" επεισόδιο που ΔΕΝ διδάσκεται στα σχολεία, μέχρι να ξεχαστεί και να παραγραφεί από νομικής άποψης. 
Μόνο 700 ήταν οι νεκροί άμαχοι γράφουν οι πράκτορες. Ούτε ένας Πειραιώτης δεν αποζημιώθηκε όπως δεν αποζημιώθηκε κανένα από τα εκατομμύρια θύματα της Νέας Τάξης.
Η αλήθεια για το Ολοκαύτωμα δεν θα λάμψει ποτέ γιατί η ενημέρωση παγκοσμίως ελέγχεται από τους Σιωνιστές που έχουν υψηλή εξειδίκευση στην απάτη και την παραπλάνηση.





Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια για το Ολοκαύτωμα.

https://www.scribd.com/doc/236471448/Shoah-%CE%97-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes