Περιούσιος της Goldman Sachs ...ο αντίπαλος της Χίλαρι (Βίντεο)


Αρχίζει το σύμπαν να συνωμοτεί υπέρ του περιούσιου αντιπάλου της Χίλαρι Κλιντον. Από το πουθενά ο παντελώς άγνωστος υποψήφιος ...σπρώχνεται διακριτικά ως «έκπληξη» ...ως outsider. 

Βέβαια όσοι είδατε το INSIDE JOB θα διαπιστώσατε ότι το οικονομικό επιτελείο κάθε Αμερικανικής Κυβέρνησης αποτελείται από πράκτορες της Goldman Sachs και άλλων τραπεζών ...και όχι πολύ φανατικούς Αμερικανούς ...οι οποίοι έβγαλαν δισεκατομμύρια από το μεγάλο κόλπο της διάσωσης της Lehman Brothers και της AIG με τα δολάρια των Αμερικανών πολιτών.
Μία κομπίνα που έριξε στη φτώχεια εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως ...και η οποία όχι μόνο δεν κόστισε τίποτα στους κερδοσκόπους της Goldman Sachs αλλά όντας οι ίδιοι σε κυβερνητικές θέσεις φρόντισαν να αποζημιωθεί η μαμά εταιρία μέχρι δεκάρας ...με τα χρήματα από τους φόρους των Αμερικανών.
H διάσωση των τραπεζών με τα 700 δισεκατομμύρια δολάρια που φόρτωσαν στους Αμερικανούς ήταν μόνο η αρχή. Σύμφωνα με άρθρο στο Forbes η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ήδη καταβάλλει 4,6 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια και έχει δεσμευθεί συνολικά για την καταβολή ποσού 16,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Φυσικά αυτά είναι ποσά που θα καταβληθούν από τον Αμερικανικό Προϋπολογισμό και δεν περιλαμβάνουν το ανυπολόγιστο κόστος της ζημιάς που προκάλεσαν σε Αμερικανούς και μη Αμερικανούς πολίτες σε όλον τον πλανήτη. 
Στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα Golden Boy του πλανήτη ...ο περιούσιος λαός ...έχει την πρωτοκαθεδρία ...στην αρπαγή πλούτου. 
Κι επειδή αυτοί που νομοθετούν είναι συνάδελφοί τους που συνεχίζουν να δουλεύουν για τις ίδιες τράπεζες ...είναι πολύ λογικό ότι μετά από αυτό το τεράστιο σκάνδαλο ...οι υπεύθυνοι όχι μόνο δεν κατέληξαν φυλακή αλλά βρέθηκαν να ελέγχουν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, έχοντας κρυφτεί καλά πίσω από τον γλυκούλη πρώτο έγχρωμο Πρόεδρο της Αμερικής. 
Ομοίως και στη χώρα μας, οι ξένοι τραπεζίτες αποφασίζουν για τα οικονομικά μας. Μη εκλεγμένοι Τραπεζίτες που βρίσκονται να ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ και εναλλάσσονται από τη θέση του Κεντρικού Τραπεζίτη στη θέση του Πρωθυπουργού ή από τη θέση του Υπουργού Οικονομικών στη Θέση του Κεντρικού Τραπεζίτη ...κι είναι όλα τόσο όμορφα δομημένα ώστε να πληρώνουμε εμείς όλες τις εγκληματικές τους πράξεις και τα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια κι αυτοί να χαίρουν ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ που ψήφισαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους.









Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes