Το Vice-shit ...ήρθε να μας κάνει μαθήματα ...συνετής διαχείρισης


Το Vice-shit ...ήρθε να μας κάνει μαθήματα ...συνετής διαχείρισης. Το ότι η προπαγάνδα του Vice προβάλλεται από το γεμάτο χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων κανάλι του ANT1 δεν το πρόσεξαν οι φωστήρες κι αυτόκλητοι σωτήρες που ανησυχούν δήθεν για τη δική μας τσέπη και υγεία.

Ούτε θα μας πει κάποιος πρακτορίσκος του Vice ποιος τελικά θα πληρώσει τα θαλασσοδάνεια των πρακτόρων-καναλαρχών.
Οι χιλιάδες πράκτορες και κλέφτες, μεταξύ των οποίων αυτοί του Vice, αποτελούν το θανατηφόρο καρκίνωμα της Ελλάδας κι όχι οι παππάδες στα χωριά της επαρχίας. 
Σημειώστε ότι στην κορυφή της διοίκησης του Vice... είναι κλασικά και ..."συμπτωματικά" περιούσιοι, όπως ο Bradley Levin κι ο Bill Maher ...αγαπημένος της "αμερικάνικης" τηλεόρασης που ελέγχεται πλήρως από Σιωνιστές.
Οι "επαναστάτες" του Vice προωθούνται από το Αμερικάνικο καθεστωτικό δίκτυο HBO κι οι ρεπόρτερ του Vice μπαίνουν εύκολα παντού γιατί απλά πάνε συστημένοι από πράκτορες κι έχουν γερές πλάτες και γνωριμίες.
Στην Ελλάδα το "επαναστατικό" Vice προωθείται από τον "επαναστάτη" εφοπλιστή Κυριακού... ενώ η "επαναστατική" Ελληνοφρένεια προωθείται από τον "επαναστάτη" Κοντομηνά και τον "επαναστάτη" Χατζηνικολάου.
Από την υπερβολική "επανάσταση" ...τα παιδάκια πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο... επειδή οι κυβερνήσεις των "αντιεξουσιαστών" κατέστρεψαν την οικονομία προκειμένου να θησαυρίσουν οι ίδιοι και τα ξένα αφεντικά τους.
Η επανάσταση δεν θα έρθει ποτέ από τα κανάλια των εφοπλιστών και των απατεώνων...



Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes