Ολόκληρος ο πλανήτης χορεύει στο ρυθμό της Νέας Τάξης των «διαφωτιστών»...


Ο πλανήτης ολόκληρος χορεύει στον ρυθμό της Νέας Τάξης ...των «διαφωτιστών» τοκογλύφων που υπερασπίζονται με πυγμή τα δικαιώματα των αδυνάτων.

Στη Γάζα καίνε ζωντανά τα μωρά των Παλαιστινίων ...6 εκατομμύρια πρόσφυγες ξεσπιτώθηκαν από τη Συρία ...αλλά τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ομοφυλοφίλων ...θα μπορέσουν να επιλύσουν κάποια θέματα με το Κληρονομικό Δίκαιο. Λίγο το 'χετε;

Δημοσιεύει σχετικά, με περίσσια χαρά η "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ":

Η κυβέρνηση του Ματτέο Ρέντσι έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης της ιταλικής βουλής, η οποία είναι συνδεδεμένη με την οριστική έγκριση των συμφώνων συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Ο νέος νόμος, προβλέπει την παροχή ίδιων δικαιωμάτων με τον πολιτικό γάμο, με μόνη εξαίρεση την υιοθεσία των παιδιών.
«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για μεγάλο αριθμό πολιτών», έγραψε στο Facebook o Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, ο οποίος θέλησε να προσθέσει ότι «οι νόμοι πρέπει να εξυπηρετούν τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι τις ιδεολογίες».
Οι καθολικοί επίσκοποι της Ιταλίας εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την προσφυγή στην ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντρέα Ορλάντο, απάντησε ότι «η αναμονή για τα δικαιώματα αυτά διήρκεσε ήδη πολύ καιρό».

Καθολικές οργανώσεις που είχαν κινητοποιηθεί κατά της έγκρισης του νόμου, έκαναν γνωστό ότι πρόκειται να συλλέξουν υπογραφές με στόχο να οργανωθεί ακυρωτικό δημοψήφισμα.  




Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes