Αμετανόητοι οι 7 Αλβανοί Φαντάροι


Αμετανόητοι οι 7 Αλβανοί Φαντάροι σήμερα 30.01.2017 στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων δήλωσαν ομόφωνα ότι η πράξη τους αυτή δεν ήταν τυχαία και ούτε αστεϊσμός, αφήνοντας άναυδο τον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου.

"Όλοι γεννηθήκαμε στην Αλβανία. Κανένας μας δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Αλβανοί. Αυτό που κάναμε ...θέλαμε και το κάναμε", δήλωσαν και οι επτά, αποκλείοντας έτσι το "ελαφρυντικό" του αστεϊσμού και της "πλάκας", όπως ισχυριζόταν πριν από λίγες ημέρες η μητέρα ενός από τους 7 φαντάρους στο κανάλι "Ε" στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, προσθέτοντας με αγονία ότι δήθεν το "παιδί (της) είναι ψυχολογικά χάλια και κλαίει διαρκώς".



Η πειθαρχική ποινή που τους επιβλήθηκε με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, είναι φυλάκιση πενήντα (50) ημερών, που είναι το ανώτατο όριο που μπορεί να επιβάλλει.
Η απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο Υπιουργείο Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας, δηλαδή σε 60 ημέρες φυλακή.
Τώρα στο Στρατοδικείο έχουν να αντιμετωπίσουν την ποινική κατηγορία της προσβολής του εθνόσημου, της στολής και της σημαίας (καθόσον φορούσαν το εθνόσημο κατά τη φωτογράφηση), αλλά και της προσβολής του στρατού σε βαθμό πλημμελήματος η οποία τιμωρείται με φυλάκιση έως και πέντε (5) έτη.
Η απόφασή τους να εμφανιστούν αμετανόητοι στο στρατοδικείο τους "αναβαθμίζει" σε "ήρωες" στους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα, στην πατρίδα τους, αλλά και γενικά όπου υπάρχει αλβανικό στοιχείο π.χ. Κόσοβο και Σκόπια. Χαρακτηριστικά τα δύο βίντεο που ακολουθούν.
Πηγή: Παραπολιτικά Ραδιόφωνο





ΑΖ: Την παραπάνω είδηση μετέδωσε το ραδιόφωνο των "Παραπολιτικών" την Δευτέρα 30.01.2017, στην απογευματινή εκπομπή του Δημήτρη Γιατζόγλου. Ρεπορτάζ: Βασίλης Χήτος.
Την είδηση επιβεβαιώνει και το "ΜΑΚΕΛΕΙΟ":


Αποθρασύνθηκαν οι εφτά Αλβανοί φαντάροι του κέντρου εκπαίδευσης Μεσολογγίου αφού στις απολογίες -όπως αναφέρουν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ αξιόπιστες πηγές- που κλήθηκαν να δώσουν στην ΕΔΕ που διατάχθηκε στη μονάδα τους, ισχυρίστηκαν απροκάλυπτα ότι:
«Σχηματίσαμε το σύνθημα του δικέφαλου αετού από αγάπη προς την πατρίδα μας. Θέλαμε να δείξουμε πως όχι μόνο είμαστε Αλβανοί αλλά και ότι γεννηθήκαμε στην Αλβανία …».
Η παραδοχή αυτή που έγινε και από τους εφτά στρατιώτες αλλάζει τα δεδομένα καθώς πλέον στοιχειοθετείται ξεκάθαρα το αδίκημα της «προσβολής συμβόλου» το οποίο και τιμωρείται μέχρι και πέντε έτη φυλάκισης, καθώς όχι μόνο η φωτογραφία είχε τραβηχτεί μέσα στο στρατόπεδο αλλά φορούσαν τις στρατιωτικές φόρμες, ενώ στο τζόκεϊ υπήρχε το εθνόσημο του Ελληνικού στρατού. Ο αρμόδιος  στρατιωτικός εισαγγελέας αφού μελετήσει την ΕΔΕ, θα δώσει κλήσεις για τις απολογίες τους, που θα  γίνουν ενώπιος ενωπίω τις επόμενες ημέρες στο στρατοδικείο των Ιωαννίνων όπου και υπάγεται το ΚΕΝ Μεσολογγίου.
Δεν αποκλείεται όμως να αποδοθούν και επιπλέον κατηγορίες μέχρι να οδηγηθούν σε δίκη. Πειθαρχικά πάντως η ποινή που τους επιβλήθηκε είναι δίμηνη φυλάκιση, θα επιμηκυνθεί δηλαδή η θητεία τους κατά δυο μήνες. Πάντως από το φάκελο της ΕΔΕ, προκύπτει ξεκάθαρα από τα πιστοποιητικά γέννησης πως και οι εφτά στρατιώτες έχουν πράγματι γεννηθεί στην Αλβανία.
reportaz: Γιάννης Κολοζώφ



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

WALL . είπε...

MALAKIDES EIMASTE
.TSIPKO , GIA AYTO DEN Ynapxi SEBAZMOS, KAI SOBAPOTITA.

Β.Β. είπε...

Γιατί τότε τους υποχρεώνουν να μείνουν στο στράτευμα ???? Μπορούν να τους απελάσουν να υπηρετήσον την πατρίδα τους . Απέλαση οικογενειακή....

Unknown είπε...

ΑΝΩΤΑΤΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ! ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ........ΔΡΟΜΟ.......ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ!!!!

Unknown είπε...

Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,.. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΡΘΑΝ???ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ?? ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ???? ΤΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.........................

ΠολιτηςΧ είπε...

Εγω ηθελα ναξερα ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ στρατολογει γεννημενους ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ πολιτες για να υπηρετησουνε στον ...ελληνικο στρατο και κατω απο την ελληνικη σημαια. ΠΟΙΟΣ , επαναλαμβανω, ΗΛΙΘΙΟΣ. Ι5 και εξω γρηγορα απτην υπηρεσια του και με συνοπτικες μαλιστα διαδικασιες για το ρεζιλεμα. Κι ας τους διωχνανε και τους αλλους με τον ιδιο τροπο! Ειναι τοσο ...παραλογο αυτο πουγινε, οσο το να εξαναγκαζονταν σε υπηρεσια στον ...αλβανικο στρατο ελληνες ας πουμε γεννημενοι στην κερκυρα - πουναι διπλα ακριβως απ'τα συνορα με την αλβανια, δηλαδη ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, και επειδη εκαναν κατι αντιστοιχο με τους εν λογω , οι αλβανικες αρχες να τους τιμωρουσαν αναλογα. Ηθελα ρε σεις υπερπατριωτες του γερμανοπροτεκτορατου να δω τοτε , τι σκ@τα θα λεγατε για την συμπεριφορα των ...κακων αλβανων στα πατριωτακια μας ! Αληθεια, το μυαλο τοχουμε για να σκεφτομαστε καθολου, ή μπα; Ποιος μ@λ@κας παει και εξαναγκαζει πολιτες ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ να υπηρετησουνε τα ελληνικα χρωματα; Ειμαστε τρελοι ολοι εδω μεσα; Εφοσον ολοι αυτοι ηθελαν και ΘΕΛΟΥΝ να αυτοπροσδιοριζονται ως αλβανοι, - οπως ειναι βεβαιοτατο οτι και οι δικοι μας θα θελανε να προσδιοριζονται ως ελληνες - ρωταω ξανα λοιπον: Ποιος ΗΛΙΘΙΟΣ πηγε και σκαρωσε ολο αυτο το γελοιο συμβαν.ΠΟΙΟΣ. Ονομα και διευθυνση. Να ξερουμε ποιος βυσσοδομει πισω απ'τις πλατες μας στην τελικη.

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes