Η νομιμοποίηση των πλαστών πτυχίων έχει ψηφιστεί από την κυβέρνηση της ΝΔ


Α... για να μην ξεχνιώμαστε ...η νομιμοποίηση των πλαστών πτυχίων έχει ψηφιστεί από την κυβέρνηση της ΝΔ επί υπουργίας Μ. Γιαννάκου! Μπορείτε να ξεροκαταπιείτε. Ιδού η απόδειξη:

"Ν 3577/2007: Φορέας Διαχείρισης Ολοκλ. Πρ/τος Δια Βίου Μάθησης-Νεανική επιχειρημ/τα ιδ. εκπαίδευσης κλπ. (422202)

Αρθρο 24
Θέματα ιδιωτικών Τεχνικών - Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων

1. Τα πτυχία των σχολικών ετών 2004-2005, 2005-2006, 2006-2007 και 2007-2008 των μαθητών Α` Κύκλου και Β` Κύκλου των ιδιωτικών Τεχνικών - Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ.Ε.Ε.), στα οποία έχουν επιβληθεί ή θα επιβληθούν οι πειθαρχικές κυρώσεις της αναστολής της άδειας λειτουργίας ή της άρσης της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ή τουλάχιστον χρηματικού προστίμου ή ποινικές κυρώσεις στους ιδιοκτήτες ή στους διευθυντές ή στο διδακτικό προσωπικό τους για παραβάσεις σχετικές με τους όρους και τις υποχρεώσεις λειτουργίας της ιδιωτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και ιδίως γι` αυτές που αφορούν στην παράνομη μη λειτουργία του σχολείου, στη μη τήρηση του ωρολογίου και αναλυτικού προγράμματος, στη μη τήρηση και στη μη συμπλήρωση των επίσημων βιβλίων και στη μη πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού, χορηγούνται κατόπιν ειδικών πτυχιακών εξετάσεων, οι οποίες θα διενεργούνται γι` αυτόν το σκοπό. 
Για την απονομή των πτυχίων λαμβάνονται υπόψη μόνο οι βαθμοί των γραπτών πτυχιακών εξετάσεων."
Πηγή: diulistirio

Η ανοχή στους οικονομικούς δολοφόνους οφείλεται στη συμμετοχή πολλών συμπολιτών μας στο έγκλημα της κατασπατάλησης της Δημόσιας Περιουσίας. Διαβάστε σχετικά το παρακάτω άρθρο του "NEWSBOMB":


Η ίδια κυβέρνηση που «καταργεί» τους άριστους, ο ίδιος υπουργός που αναθεματίζει κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα, μας πάει ένα βήμα πιο κάτω, μετατρέποντας την απατεωνιά σε... νομιμότητα!
Καμία διαφορά δεν θα έχει πια για το Δημόσιο αυτός που ίδρωσε για να πάρει ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ πτυχίο με αυτόν που πλαστογράφησε και μπήκε με βύσμα στη δουλειά για να τον πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Κι όλα αυτά με υπογραφή Φίλη. Ενός ακόμη μαθητευόμενου μάγου που θέλει να κάνει το κομμάτι του στην πλάτη του ελληνικού λαού.
Ο μεγάλος καθηγητής, Αντώνης Μακρυδημήτρης είχε πει κάποτε ότι «Διαφθορά σημαίνει τα πάντα για τους φίλους μας, τίποτα για τους εχθρούς μας και τον Νόμο για τους ξένους».

Σε μια προσπάθεια να γαντζωθεί στην εξουσία και να μην χάσει ψήφους, ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει τους απατεώνες αντί να τους τιμωρήσει. Τα νέα πτυχία πια θα είναι κάπως έτσι...



Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes