ΣΥΡΙΖΑ: Το σιωνιστικό παρακράτος που κυβερνά την Ελλάδα


Επειδή πολλοί στεναχωρήθηκαν για το ξήλωμα του σιωνιστικού παρακράτους που πραγματοποιεί ο Ερντογάν στην Τουρκία... να θυμόμαστε ότι σήμερα στην Ελλάδα... κυβερνάει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε υποψήφιο Ευρωβουλευτή και ΔΕΝ τον διέγραψε, όταν αυτός αποκαλούσε όλους τους μουσουλμάνους της Θράκης «Ενιαίο Συμπαγές Τούρκικο Πράγμα», αλλά ΔΙΕΓΡΑΨΕ την Σαμπιχά Σουλεϊμάν επειδή δήλωσε ...ΕΛΛΗΝΙΔΑ. 

Μας κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου το επίσημο όργανο η ΑΥΓΗ ...συνέλεγε υπογραφές για να ονομαστούν τα Σκόπια ...Μακεδονία. Μεταξύ των υπογραφών αυτών ήταν κι αυτή του σημερινού εκατομμυριούχου Υπουργού Οικονομικών Τσακαλώτου ...που υπογράφει για λογαριασμό μας δάνεια και συμβάσεις διάρκειας 99 ετών. Η σύζυγός του δουλεύει για τους ξένους της Τράπεζας της «Ελλάδας» κι ο ίδιος δεν ξέρει καν σωστά Ελληνικά.
Το κόμμα που διέγραψε υποψηφίους ή στελέχη του, επειδή απλά δεν άρεσαν στο Σιωνιστικό Λόμπι της Νέας Υόρκης.
Τέτοιοι προδότες μας κυβερνούν και μας ληστεύουν για λογαριασμό των τοκογλύφων. 
Να ευχόμαστε αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία να το ζήσουμε κάποτε κι εμείς... αν και θα αργήσει πάρα πολύ ...αν σκεφτεί κανείς πόσα εκατομμύρια Έλληνες είναι πουλημένοι και δουλεύουν για τα κόμματα της προδοσίας και της λεηλασίας.









Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes