Οι αποκεφαλιστές επιβεβαιώνουν την στήριξη των ΗΠΑ


Επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι αποκεφαλιστές τη στήριξη που έχουν από Ισραήλ και ΗΠΑ... τώρα που αρχίζει να πέφτει η σκόνη. Τα περί "εμφυλίου" και "Αραβικής Άνοιξης" που παπαγάλιζαν οι πράκτορες των καναλιών βοήθησαν τα γεράκια της Δύσης να πετύχουν 300.000 νεκρούς κι 6.000.000 πρόσφυγες.

Μην περιμένετε οίκτο από τέτοιους αδίστακτους πολιτικούς... που συνυπέγραψαν με περηφάνια την καταστροφή της Συρίας... από τους μισθοφόρους του Σιωνισμού.

Αναφέρει σχετικά το "ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ":


Ανώτερος διοικητής του παραρτήματος της Αλ Κάιντα στη Συρία, επιβεβαίωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες στηρίζουν έμμεσα τις ανταρτικές δυνάμεις  που αγωνίζονται κατά της κυβέρνησης του Άσαντ στη Συρία, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα της Κολωνίας «Kölner Stadtanzeiger».
«Η υποστήριξη  των Ηνωμένων Πολιτειών στην αντιπολίτευση είναι παρούσα, αλλά όχι άμεση. Υποστηρίζουν τις χώρες που μας στηρίζουν. Αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτήν την υποστήριξη. Θα πρέπει να αποκτήσουμε όπλα υψηλής τεχνολογίας. Έχουμε κερδίσει πολλές μάχες λόγω των πυραύλων TOW που λάβαμε και ήρθαμε σε μια ισορροπία με το καθεστώς εξαιτίας αυτών των πυραύλων. Επίσης λάβαμε άρματα μάχης από τη Λιβύη μέσω της Τουρκίας και πολλαπλούς εκτοξευτήρες ρουκετών», δήλωσε ο Αμπού αλ Έζ (Abu Al Ezz).
Ο εξτρεμιστής ηγέτης δήλωσε ότι «στόχος μας είναι να πέσει το καθεστώς  του Άσαντ και να ιδρυθεί ένα ισλαμικό κράτος, σύμφωνα με την ισλαμική Σαρία».
«Εμείς είμαστε τμήμα της Αλ Κάιντα αλλά παρόλο αυτό μας στηρίζει και το Ισραήλ, γιατί βρίσκεται σε πόλεμο με τη Συρία και την Χεζμπόλα».

Θα τονίσει ακόμη: 

«Η Αμερική έχει αλλάξει γνώμη σχετικά με εμάς. Πρώτα ήμασταν μια ομάδα με το ‘Ισλαμικό κράτος’, αλλά το Χαλιφάτο έχει χρησιμοποιηθεί προς όφελος των μεγάλων δυνάμεων, όπως η Αμερική, για πολιτικούς λόγους και έφυγε από εμάς. Επίσης, είναι σαφές ότι οι περισσότεροι από τους ηγέτες του ‘ισλαμικού κράτους’ συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας. Εμείς ως Τζαμπχάτ αλ Νούσρα, έχουμε τις δικές μας ιδέες».




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes